Kategorije

BEKO SAMOSTOJEĆA/UGRADNA MIKROTALASNA MOB 20231 BG

Brend: BEKO
Kod proizvoda: MOB 20231 BG
Cijena: 132.90 €
Dostupnost: Na lageru
Gotovinska cijena: 132.90€ 106.32€
Količina: +
-
  - ILI -  

BEKO mikrotalasna pećnica , koja se može koristiti kao samostojeća i ugradna (sa okvirom).Pećnica ima izbor s 8 funkcija, uključujući odmrzavanje. 5 nivoa snage, maksimalno 900W. Takođe uključuje bravu za djecu što obezbjeđuje dodatnu sigurnost.
Mikrotalasna nudi unutrašnji kapacitet od 20 litara i ukupno 5 nivoa grijanja. Možete pripremiti obrok pomoću kuvanja u mikrotalasnojj pećnici ili mikrotalasna sa roštiljem. Postoji mogućnost odmrzavanja pomoću  vremena i težine i praktični timer. Popularna opcija je brz početak, nakon kojeg se uređaj za aktiviranje razvija 100% energije za 30 sekundi tako što će Hrana biti spremna mnogo brže. 

Auto Cook 
Jednostavno aktivirajte jedan od automatskih programa, kao što su pizza, meso, povrće i više . Zatim izaberite težinu hrane, a ostatak će se pobrinuti za moderne tehnologije. Na taj način će se osigurati optimalna priprema hrane. Postoji više faznio kuvanje i blokada za djecu koja blokira funkciju pećnice. Kada uzimate hranu iz pećnice biće olakšano pomoću osvjetljenja u unutrašnjosti.

Osnovne karakteristike : 
Kapacitet mikrotalasne: 20 litara
Elektronička kontrola : Touch-screen.
Otvaranje vrata : Touch (na dodir) 
Mikrotalasna  pećnica se također može koristiti bez okvira kao samostojeći uređaj.

Tehnički parametri:
Nivoi snage : 5 nivoa snage
Prorgami : 8
Digitalni prikaz : Da
Snaga: 900 W
Boja: crna
Dimenzija : 59,4 x 38,2 x 34.3 cm

* Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i cijena, ali ne garantujemo u potpunosti da su sve informacije kompletne i
   bez grešaka.
** Sve cijene su sa PDV-om

Slični proizvodi (2)