Kategorije

GRUNDIG LED 43 VLE 5523 WG

Brend: GRUNDIG
Kod proizvoda: 43 VLE 5523 WG
Cijena: 397.00 €
Dostupnost: Na lageru
Gotovinska cijena: 397.00€
Količina: +
-
  - ILI -  

VIZIJA 5
RAFINIRAN U SVIM VELIČINAMA.
Ako to nije dobra vijest: ovaj Grundig TV ima sve osobine koje LED TV može ponuditi. Ovaj je tanki zaslon tako lijep da gleda zahvaljujući Full HD 1080p rezoluciji. Osim toga, zahvaljujući trostrukom tuneru, možete jednostavno primati sve svoje programe dok ograničavate kabele i daljinske upravljače.

Zvučnik koji je vidljiv
Poseban položaj zvučnika, koji projetuje zvuk prema gledatelju , osigurava jedinstveni zvuk koji ispunjava čitavu sobu. Grundigovi televizori optimiziraju refleksiju zvuka u sobi zavisno o polažju TV-a, bilo da je zid ili jednostavno postavljen. Stoga vaš televizor osigurava najbolju mogući kvalitet zvuka u svakom trenutku.

Jasna i detaljna slika
Što je veći broj piksela,oštrija i detaljna slika 
S 1920 x 1080 piksela.
Full HD rezolucija reproducira sliku visoke razlučivosti koja odgovara stvarnosti.

Sateliti slakoćom
Zahvaljujući partnerstvu s FRANSAT-om uživajte u TNT HD-u na Grundig TV s satelitskim prijemnikom u bilo kojoj regiji.Jednostavno ubacite standardni FRANSAT CI+ satelitski TNT modul izravno na zadnjoj strani televizora i pristupite u nekoliko trenutaka sa svim besplatnim DTT satlitima. Instalacija kanala traje manje od 2 minuta. Možete uživati uTV-u pomoću jednog daljiskog upravljača. Vaš UHD TV takođe Vam daje pristup UHD FRANSAT ponudi.

*  Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i cijena, ali ne garantujemo u potpunosti da su sve informacije kompletne i
   bez grešaka.
** Sve cijene su sa PDV-om