Kategorije

GRUNDIG LED 43 VLX 7730 WP

Brend: GRUNDIG
Kod proizvoda: 43 VLX 7730 WP
Cijena: 488.60 €
Dostupnost: Na lageru
Gotovinska cijena: 488.60€
Količina: +
-
  - ILI -  

VISION 7
GRUNDIG VISION 7 UHD TV
Vision 7 televizori s Ultra HD tehnologijom i platformom Ultralogic 4k idealni su uređaji za one s najvišim očekivanjima. Briljantne slike govore za sebe. Uz SMART inter@ctive TV 4.0 Plus imate cijeli svijet SMART zabave na raspolaganju.

ULTRA HD TEHNOLOGIJA
Za najoštriju sliku 3840 x 2160 piksela Ultra HD tehnologija priža rezoluciju slike koja je četri puta veća od Full HD rezolucije.

USB recording 2.0
Vi određujete raspored gledanja televizijskih programa. Uz USB recording 2.0 možete snimiti i reprodukaovati filmove bez spoljašnjeg DVD snimača. Bilo da je riječ o snimanju ili gledaju televizijskog programa s vremenskim odmakom uz Time Shift funkciju-ništa nećete propustiti.

Smart inter@ctive 4.0 PLUS
Ultralogic 4k SMART inter@ctive televizoru donosi još više akcije. S novom Ultralogic 4K platformom TV reaguje primjetno brže na sve unose. Ubrzana je promjena brže na sve unose. Ubrzana je promjena kanala re rad svih aplikacija i online funkcija. Multitasking (upotreba više aplikacija odjednom) je moguć bez stvarnog odlaganja. Jače grafičke performanse četverojezgrenog procesora takođe poboljšava kvalitetu filmova i igara.

Visoki dinamički raspon (HDR)
Upotrebom tehnologije visokog dinamičkog raspona HDR dobijaju se detaljni i precizni prikazi sjenki i svjetlosti. Rezultat su dublje crne boje, svetlija područja s više detalja i bogatiji kontrast.

*  Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i cijena, ali ne garantujemo u potpunosti da su sve informacije kompletne i
   bez grešaka.
** Sve cijene su sa PDV-om