Kategorije

GRUNDIG LED 40 VLE 6730 BP

Brend: GRUNDIG
Kod proizvoda: 40 VLE 6730 BP
Cijena: 355.70 €
Dostupnost: Na lageru
Gotovinska cijena: 320.13€
Količina: +
-
  - ILI -  
Brzina osvježavanja zaslona
(PPR) od 800 Hz , zajedno s Full HD rezolucijom od 1920 x 1080 piksela omogućava prikaz savršenih performansi uz glatke pokrete.
DUAL CORE procesor
S odvojenim jezgrom Dual Core ARM  Cortex A9 procesorom svi online servisi i aplikacije rade puno brže. Omogućava istovremeno izvršavanje više programa , bez zastajkivanja. Velika grafička snaga procesora ubrzava i reprodukciju filmova i igranje igrica.
FULL HD rezolucija
S većim brojem piksela , slika je oštrija i detaljnija. Uz 1920 x 1080 piksela Full HD pruža visoku i prirodnu kvalitetu slike.
USB recording
Zahvaljujući funkciji USB recording,možete snimati i reproducirati televizijski sadržaj bez potrebe za dodatnim snimačem.
DTS Trusurround HD sa zvučnicima s prednjim isijavanjem
Doživite TV s odličnim zvukom. Grundig DTS TruSurround HD tehnologija s 40W izlazne snage osigurava snažan audio doživljaj . Zvučnici s prednjim isijavanjem  stvaraju odgovarajuću muzičku podlogu za svaki film zahvaljujući zvuku koji ispunjava čitavu prostoriju.

*  Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i cijena, ali ne garantujemo u potpunosti da su sve informacije kompletne i
   bez grešaka.
** Sve cijene su sa PDV-om