Kategorije
Novi proizvodi

GRUNDIG LED 43 VLE 5523 BG

Brend: GRUNDIG
Kod proizvoda: 43 VLE 5523 BG
Cijena: 340.00 €
Dostupnost: Na lageru
Gotovinska cijena: 340.00€ 255.00€
Količina: +
-
  - ILI -  

Zvuk koji je primjećen
posebna lokacija zvučnika,koja projektuje zvuk prema gledaocu, obezbjeđuje jedinstveni zvuk koji ispunjava čitavu sobu. Grundig televizori optimiziraju odraz zvuka u sobi u zavisnosti od položaja televizora , bilo da je fiksiran na zid ili jednostavno postavljen. Zbog toga vaš TV osigurava najbolji mogući kvalitet zvuka u svakom trenutku.
Jasna i detaljna slika
Što je veći broj piksela , jasnija je i detaljnija slika. Sa 1920 x 1080 piksela , Full HD rezolucija reprodukuje sliku visoke rezolucije koja je istinita za stvarnost.
Satelit u svim jednostavnostima
Zahvaljujući partnerstvu sa FRANSAT-om , u potpunosti iskoristite HDTV na vašem Grundig TV-u pomoću satelitskog tjunera u bilo kojoj regiji. Jednostavno ubacite FRANSAT standardni CI+ satelitski TNT modul direktno u zadnju stanu vašeg TV-a i pristupite za nekoliko sekundi sve slobodne satelitske TNT . Lanci se instaliraju za manje od 2 minuta . Možete uživati u televizoru pomoću jednog daljinskog upravljača . Vaš UHD TV takođe vam pruža pristup FRANSAT UHD ponudi.
USB 
USB port za snimanje , u kombinaciji sa USB stalkom ili čvrstim diskom , pruža vam maksimalnu fleksibilnost u svojim snimcima i mijenja način na koji gledate TV.Pored toga,uz stalnu Timeshift , vaš TV neprekidno snima poslednjih 30 minuta programa koji gledate kako biste se kretali kad god želite.

Ovaj uređaj podržava isključivo prijem analognog televizijskog signala.


* Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i cijena, ali ne garantujemo u potpunosti da su sve informacije kompletne i
  bez grešaka.

** Sve cijene su sa PDV-om