Kategorije

GRUNDIG LED TV 40 VLX 8681 BP UHD 4K

Brend: GRUNDIG
Kod proizvoda: 40 VLX 8681 BP
Cijena: 635.40 €
Dostupnost: Na lageru
Gotovinska cijena: 635.40€ 540.09€
Količina: +
-
  - ILI -  

IMMENSA VISION 8

SLIKE GOVORE SAME ZA SEBE. ZVUK OBEĆAVA ENTUZIJAZAM.
Immensa Vision 8 televizori sa Ultra HD tehnologijom i Ultralogic 4k platformom su idealni uređaji za najviše zahteve. Sjajne slike govore za sebe. Trosistemski stereo zvučni sistem sa prednjim, donjim i zadnjim zvučnicima i DTS StudioSound HD tehnologijom čine iskustvo gledanja kompletnim. SMART Inter @ ctive TVs 4.0 Plus je čitav svet SMART zabave. Ovi uređaji takođe vizuelno sijaju kroz njihov visokokvalitetni bez frameless dizajna sa centralnom podlogom i sofisticiranom strukturom zadnjeg zida.
360° Panoramski dizajn
Izuzetno odrađen dizajn sa panoramskim poglkedom,postavlja jasno uzvišenje. Centralna aluminijska osnova i sofisticirana struktura zadnjeg zida takođe postiže zahtjev najviše estetike.
Video perfection index
Sa indeksom video perfekcije VPI želimo vam pokazati performanse slika na našim televizorima na prvi pogled. VPI fukcioniše što objektivnije vrijednosti, što ocjenjuje kvalitet  slike različitih televizora.
Da bi se utvrdile vrijednosti VPI, uzimaju se u obzir odlučni faktor kao što su sjaj boja,kontrast,tačnost detalja i oštrina kretanja. U zavisnostti od tehničkih karakteristika, tevizori su dodijeljeni vrijednostima VPI.
3-WAY stereo zvučni sistem
Grundig 3-sistemski stero zvučni sistem je savršeno integrisan u elegantan dizajn televizora i odaje odatle pravi vatromet zvuka. Ukupno osam ugrađenih zvučnika,svaka sa dva zvučnika po stereo kanalu, pružaju superiorne performanse zvuka. Ovaj jedinstveni sistem distribuira zvuk preko cijele prostorije koji se širi iz doljih i zadnjih zvučnika. Ukupno četiri vufera,dva srednjeg zvučnika i dva visokotonca sa izlaznom snagom od 60watt osiguravaju savršeno iskustvo zvuka.


* Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i cijena, ali ne garantujemo u potpunosti da su sve informacije kompletne i
  bez grešaka.

** Sve cijene su sa PDV-om