€258.00
Gotovinska cijena: 232.2 €
 • Brend
  Iphone
SKU
APPZVU02527
Na isteku zaliha, provjerite dostupnost

APPLE AirPods 3nd generation

Kupovina Na rate

 • 36 RATA

  € 7.17

  BRZI KREDITI

  Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

 • 24 RATA

  € 10.75

  CRNOGORSKI TELEKOM

  Za sve korisnike Telekom fiksne i mobilne mreže

Opis

Apple bežične slušalice 3nd generation

Naziv: Bežične slušalice
Boja: Bijela
Materijal: ABS
Adaptivni EQ: EQ koji prilagodjava muziku vašim ušima
Vodotporne: Da
Bass: Dinamički drajver koji je dizajnirao Apple, pokretan prilagođenim pojačalom, prikazuje muziku u izuzetno detaljnom kvalitetu zvuka - tako da uživate u svakom tonu, od dubokog, bogatog basa do oštrih, čistih visokih tonova.
Smanjanje šuma: Prekriven posebnom akustičnom mrežicom, ugrađeni mikrofon u svakoj slušalici smanjuje šum vjetra kada ste u razgovoru — tako da se vaš glas uvijek čuje glasno i jasno.
FaceTime: Povežite se na FaceTime u oštrom, HD kvalitetu s novim AAC-ELD kodekom za govor. Uz podršku za prostorni zvuk, grupni FaceTime pozivi zvuče istinitije nego ikad.
Dugme za savršenu kontrolu:

Senzor sile vam daje još veću kontrolu nad vašom zabavom. Možete pritisnuti da reprodukujete, pauzirate i preskačete pesme, ili da odgovorite na pozive i završite ih.

IPX4: I AirPods i MagSafe torbica za punjenje imaju IPX4 otpornost na znoj i vodu, tako da će izdržati sve, od kiše do teških treninga.
Futrola: Bežično i bez napora napunite MagSafe futrolu za punjenje na MagSafe punjaču. 3 Potpuno napunjena, kućište vam pruža do 30 sati ukupnog vremena slušanja. 4 A punjenje AirPods slušalica u kućištu za samo 5 minuta generiše oko sat vremena slušanja. 5
Slušanje muzike: do 6h sa jednim punjenjem
Slušanje sa kućištem: do 30h 
Povezivanje: Postavite AirPods blizu svog iPhone-a ili iPada i dodirnite Poveži se za uparivanje sa svakim uređajem na vašem iCloud nalogu. Ako puštate muziku na svom Mac računaru, moći ćete da odgovorite na poziv na svom iPhone-u — bez potrebe da menjate uređaje.
Senzor za detekciju: Poboljšani senzor za detekciju kože zna razliku između vašeg uha i drugih površina, tako da se zvuk reproducira samo kada nosite AirPods — i pauzira kada su u vašem džepu ili na stolu.
Poboljšani Find my: Pratite svoje AirPods pomoću aplikacije Find My. Pogledajte koliko su blizu uz prikaz blizine, primajte upozorenja o razdvajanju ako su izvan dometa Bluetooth-a — ili neka puštaju zvuk kako biste ih mogli locirati.
Dijeljenje zvuka: Lako podijelite pjesmu ili emisiju između bilo koja dva seta AirPods slušalica. Jednostavno prinesite AirPods uz iPhone ili iPad koji slušate i odmah se povežite.
AR prepoznavanje drugih AirPods slušalica: Da
Prostorni zvuk: Da, sa dinamičkim praćenjem glave
MagSafe: Bežično i Lightning

 

* Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i cijena, ali ne garantujemo u potpunosti da su sve informacije kompletne i bez grešaka. ** Sve cijene su sa PDV-om

MOGUĆNOSTI KUPOVINE NA RATE

 

BRZI KREDITI DO 5 000e U SARADNJI SA NLB BANKOM: 

Brzi krediti – bez kamate do 5.000e na 36 mjeseci.

Mogućnost brzih kredita važi za sve kreditno sposobne penzionere i kupce, za kupce koji su zaposleni na neodređeno (za stalno) u svim javnim preduzećima, kao i privatnim firmama na  listi NLB Banke Podgorica – Takođe ne morate biti klijent NLB Banke da biste dobili ovaj kredit. 

Nema minimalne rate.

 

KUPOVINA NA RATE, DO 24 MJESEČNIH RATA ZA PENZIONERE FONDA PIO CRNA GORA:

Penzioneri koji žele da kupuju na 24 mjesečne rate, imaju određene uslove.

Da bi ostvarili kupovinu na 24 mjeseca, minimalni iznos treba da bude 480€ i penzioner koji ima do 75 godina starosti ispunjava uslove kupovine na 24 mjeseca.

Minimalna rata na mjesečnom nivou ne može da bude ispod 20€.

Formulari se uzimaju u nasim poslovnicama, nakon čega penzioneri iste ovjeravaju u PIO.

 

KUPOVINA NA RATE, DO 24 MJESEČNIH RATA ZA KORISNIKE TELEKOM MREŽE:

Važi za sve gradove i sve korisnike Telekom fiksne telefonije, kablovske televizije, interneta ili postpaid korisnike mobilne telefonije koji ispunjavaju uslove za kupovinu na rate.

Kupac može da ostvari kupovinu do 3 aparata, puna cijena bez kamate, rezervacija i garancija se uzima u našim poslovnicama i predaje se u Telekom poslovnici.

 

KUPOVINA NA RATE, OD 10 DO 18 MJESEČNIH RATA ZA SINDIKALNE ORGANIZACIJE – VAŽI ZA SINDITIKATE KOJI SE NALAZE NA NAŠEM SPISKU (sa kojima imamo sklopljen ugovor)

Na osnovu Ugovora o poslovnoj saradnji u svim poslovnicama EuroTehnike MN , kupovinu po povlašćenim uslovima BEZ UČEŠĆA I KAMATE DO 18 RATA (po osnovnoj mp cijeni) mogu ostvariti zaposleni u preduzećima i institucijama na osnovu sklopljenih ugovora o poslovnoj saradnji.

Minimalna rata na mjesečnom nivou ne može da bude ispod 20€.

 

 

Pišite nam i provjerite da li se i vase preduzeće nalazi na našem spisaku.

Kupovina se ostvaruje na osnovu POTVRDE iz računovodstva poslodavca

ili Sindikalne organizacije preduzeća (definisano Ugovorom).

© 2022 EuroTehnika. Sva prava zadržana.
Razvoj sajta Smart Web

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

067 483 222 068 023 555
069 166 616

Od 08-21h osim nedelje

Pišite nam

mp.online@eurotehnikamn.me