Inspirisan prirodom,
pokrenut svjetlošću

Inovativna HarvestFresh™ tehnologija sa 3 boje oponaša prirodno svjetlo dnevnog sunčevog ciklusa dok ono izlazi, penje se na horizont, dostiže zenit i zalazi. Na taj način, vitamini u voću i povrću ostaju duže vrijeme.

Simulacija prirodnog
24-satnog Sunčevog ciklusa

HarvestFresh™ tehnologija koristi 3 energetski efikasne** boje koje simuliraju sunčevu svjetlost tokom dana. Na taj način oponaša prirodni ciklus sunca i duže čuva vitamine.* Sada možete uživati u zdravijem načinu života sa više hranljivih sastojaka.

Plava

Vrijeme je za buđenje i početak
fotosinteze u zoru

Crvena

Održavanje fotositeze do sumraka,
pripremajući se za noć.

Duže očuvanje
vitamina

Voće i povrće počinje gubiti vitamine odmah nakon što je ubrano. Mnoge vrste nastavljaju gubiti vitamine čak i nakon što su smještene u frižider. Inovativna HarvestFresh™ tehnologija pomaže da se ovi vitamini i hranljivi sastojci u voću i povrću duže očuvaju.

* Testirano od strane Intertek-a. Zasnovano na mjerenjima nivoa vitamina C i vitamina A u paradajzu, zelenoj paprici, šargarepi, spanaću i celeru koji su bili direktno izloženi svjetlosnoj tehnologiji u poređenju sa uslovima iz nultog dana, izmjereni u periodu od 5 dana.

Prednosti unosa
prirodnih vitamina

Vitamini su čudo prirode, baš kao i sunčeva svjetlost. Ali kada se voće i povrće ukloni iz svog prirodnog stanja, njihovi vitamini počinju da nestaju. HarvestFresh™ je posebno dizajniran da spriječi ovaj gubitak kako bi vaša hrana bila zdravija nego ikad.

Vitamini pomažu u prevenciji bolesti poput srčanih oboljenja i raka.

Vitamini poboljšavaju kognitivne funkcije.

Vitamini su prirodni antioksidansi koji štite ćelije u vašem tijelu.

Vitamini A i C su neizostavniu gotovo svakoj svježoj hrani, a čuva ih HarvestFresh.

Vitamini jačaju imuni sistem.

Beko poklon kampanja

Uz kupovinu Beko frižidera sa Harvest fresh tehnologijom, na poklon dobijate vaučer u iznosu od 50 eura za kupovinu u Aroma, City i Conto marketima.

Povežite se sa prirodom

Beko donosi cikluse prirodnog svjetla u vaš frižider i omogućuje vam da uživate u zdravom načinu života koji inspiriše. Otkrijte naše HarvestFresh™ kombinovane frižidere.

© 2022 EuroTehnika. Sva prava zadržana.
Razvoj sajta Smart Web

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

067 483 222 068 023 555
069 166 616

Od 08-21h osim nedelje

Pišite nam

mp.online@eurotehnikamn.me