beko masina baner
beko masina baner

Uz kupovinu Beko  mašine za pranje mašine za pranje i sušenje veša sa SteamCure tehnologijom, kapaciteta 8kg i više – na poklon dobijate usisivač VCC 34118WD, u svim Eurotehnika maloprodajnimradnjama i kod ovlašćenih Beko distributera.

Poklon akcija traje do 31. oktobra 2022.godine, ili do isteka zaliha.

PREDNOSTI DODAVANJA PARE TOKOM PRANJA

Odjeća je lagana i prijatna na dodir

Tkanina je manje naborana

Idealno čist i svježi veš

Pranje ne mora biti još jedna obaveza. Može postati i prijatno zanimanje zahvaljujući kojem će tvoja odjeća poprimiti sjaj i oblik kao da je nedavno kupljena. Zahvaljujući Beko mašini za pranje veša sa Steam Cure tehnologijom svoj veš sada možeš održavati na najvišem mogućem nivou, jer će para koja se oslobađa na početku i na kraju ciklusa pranja ostaviti odjeću savršeno svježom i laganom, bez obzira na vrstu tkanine.

STEAM CURE

Povezivanje tehnologije Steam Cure sa izabranim programom, koji odgovara vrsti tkanine, garantuje izvanredne rezultate pranja. Odjeća izgleda kao nova, osjvežena, prijatna na dodir i manje naborana.

Para dodata na početku ciklusa omekšava nečistoću na tkanini i olakšava njeno uklanjanje u kasnijim fazama pranja. To garantuje idealno čistu i svježu odjeću.

Dodavanje pare u završnoj fazi pranja obnavlja prvobitni oblik odjeće, čineći tkaninu izuzetno mekom i manje naboranom.

DODATNE TEHNOLOGIJE U MAŠINAMA ZA PRANJE BEKO

HOMEWHIZ

Upravljaj mašinom za veš preko bluetooth-a pomoću smartfona ili tableta. Sa aplikacijom HomeWizz možeš daljinski uključiti ili isključiti mašinu za pranje, podesiti podsjetnike ili isplanirati ciklus, kao i nadgledati čitav postupak rada mašine.

DODAVANJE ODJEĆE

Zahvaljući ovoj tehnologiji, ne moraš čekati do sljedećeg pranja da bi uklonio svježe nastale fleke ili dodao deku koju si zaboravio. Dodati još jednu, čak i veću stvar možeš tokom gotovo cijelog ciklusa pranja.

PRO SMART INVERTER MOTOR

Savremeni motor sa inverterom omogućava da mašina za pranje veša Beko bude tiha, efikasna i energetski stabilna tako da članovi tvog domaćinstva mogu uživati u miru baš kao i tvoj novčanik.

IZABERI SVOJU MAŠINU ZA PRANJE VEŠA BEKO

© 2022 EuroTehnika. Sva prava zadržana.
Razvoj sajta Smart Web

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

067 483 222 068 023 555
069 166 616

Od 08-21h osim nedelje

Pišite nam

mp.online@eurotehnikamn.me