€177.10
Gotovinska cijena: 159.39 €
 • Tip
  Smartphone Stabilizer
 • Brend
  DJI MAVIC
SKU
DJI OM5 ATHENS
Na isteku zaliha, provjerite dostupnost

DJI OM 5 Smartphone Gimbal Stabilizer Athens Gray

Kupovina Na rate

 • 36 RATA

  € 4.92

  BRZI KREDITI

  Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

 • 24 RATA

  € 7.38

  CRNOGORSKI TELEKOM

  Za sve korisnike Telekom fiksne i mobilne mreže

Opis

DJI OM 5 Smartphone Gimbal stabilizator

Prenosni stabilizator zgloba veličine dlana za pametne telefone - DJI OM 5 je lagan i svestran alat koji otključava puni potencijal vašeg pametnog telefona. Uživajte u besprekornim selfijima, super glatkim video zapisima, automatskom praćenju i još mnogo toga sa ovim DJI kardanom za telefon.

Ugrađen produžni štap - Uključite više prijatelja u selfie ili čak udobnije snimajte svoje ljubimce iz nižih uglova. Ovaj pametni stabilizator kardanskog zgloba savršen je za vlogging, prenos uživo i YouTube.

Snimajte kao profesionalac - ShotGuides automatski prepoznaje vaše okruženje i preporučuje odgovarajuću sekvencu snimaka, zajedno sa uputstvom kako da je dobijete. Samo slijedite upute i brzo ćete pucati kao profesionalac. Sa DJI OM 5 stabilizatorom kardanskog zgloba, čak i prvi korisnici mogu doživjeti epske rezultate.

Smart Gimbal sa ActiveTrack 4.0 – Algoritam nove generacije osigurava da DJI OM 5 prati subjekte sa većom stabilnošću i brzim odzivom, čak i kada se brzo kreću. Ovaj kompaktni kardan za pametni telefon takođe pouzdano održava praćenje i pruža glatkije pokrete kamere, dajući vam više vremena da se fokusirate na okolinu.

Stabilizator kardanskog zgloba sa 3 osi za pametne telefone - Nikada više ne postavljajte klimav video. Čak i sa dodatnim eksternim objektivom, moćni motor sa 3 osi DJI OM 5 održava vaš pametni telefon stabilnim, a video zapise glatkim.

Snap Into Place - Magnetski pričvrstite svoj pametni telefon na kardan za nekoliko sekundi bez potrebe za balansiranjem ili kalibracijom. Gumeni premaz na stezaljci telefona štiti vaš iPhone ili Android uređaj, a sa fleksibilnim dizajnom, možete lako montirati svoj uređaj bez skidanja futrole.

 

Naziv: Stabilizator za telefone
Boja: Athens Gray
Shot Guides: Automatski prepoznaje vaše okruženje
Smart Gimbal sa ActiveTrack 4.0: Algoritam nove generacije osigurava da DJI OM 5 prati subjekte sa većom stabilnošću i brzim odzivom, čak i kada se brzo kreću.
Motor sa 3 osi DJI OM 5: Održava vaš pametni telefon stabilnim, a video zapise glatkim.

 

* Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i cijena, ali ne garantujemo u potpunosti da su sve informacije kompletne i bez grešaka. ** Sve cijene su sa PDV-om

MOGUĆNOSTI KUPOVINE NA RATE

 

BRZI KREDITI DO 5 000e U SARADNJI SA NLB BANKOM: 

Brzi krediti – bez kamate do 5.000e na 36 mjeseci.

Mogućnost brzih kredita važi za sve kreditno sposobne penzionere i kupce, za kupce koji su zaposleni na neodređeno (za stalno) u svim javnim preduzećima, kao i privatnim firmama na  listi NLB Banke Podgorica – Takođe ne morate biti klijent NLB Banke da biste dobili ovaj kredit. 

Nema minimalne rate.

 

KUPOVINA NA RATE, DO 24 MJESEČNIH RATA ZA PENZIONERE FONDA PIO CRNA GORA:

Penzioneri koji žele da kupuju na 24 mjesečne rate, imaju određene uslove.

Da bi ostvarili kupovinu na 24 mjeseca, minimalni iznos treba da bude 480€ i penzioner koji ima do 75 godina starosti ispunjava uslove kupovine na 24 mjeseca.

Minimalna rata na mjesečnom nivou ne može da bude ispod 20€.

Formulari se uzimaju u nasim poslovnicama, nakon čega penzioneri iste ovjeravaju u PIO.

 

KUPOVINA NA RATE, DO 24 MJESEČNIH RATA ZA KORISNIKE TELEKOM MREŽE:

Važi za sve gradove i sve korisnike Telekom fiksne telefonije, kablovske televizije, interneta ili postpaid korisnike mobilne telefonije koji ispunjavaju uslove za kupovinu na rate.

Kupac može da ostvari kupovinu do 3 aparata, puna cijena bez kamate, rezervacija i garancija se uzima u našim poslovnicama i predaje se u Telekom poslovnici.

 

KUPOVINA NA RATE, OD 10 DO 18 MJESEČNIH RATA ZA SINDIKALNE ORGANIZACIJE – VAŽI ZA SINDITIKATE KOJI SE NALAZE NA NAŠEM SPISKU (sa kojima imamo sklopljen ugovor)

Na osnovu Ugovora o poslovnoj saradnji u svim poslovnicama EuroTehnike MN , kupovinu po povlašćenim uslovima BEZ UČEŠĆA I KAMATE DO 18 RATA (po osnovnoj mp cijeni) mogu ostvariti zaposleni u preduzećima i institucijama na osnovu sklopljenih ugovora o poslovnoj saradnji.

Minimalna rata na mjesečnom nivou ne može da bude ispod 20€.

 

 

Pišite nam i provjerite da li se i vase preduzeće nalazi na našem spisaku.

Kupovina se ostvaruje na osnovu POTVRDE iz računovodstva poslodavca

ili Sindikalne organizacije preduzeća (definisano Ugovorom).

Slični proizvodi
DJI OM 5 Smartphone Gimbal Stabilizer Sunset White
DJI OM 5 Smartphone Gimbal Stabilizer Sunset White
€177.00
Gotovinska cijena: 159.3 €
© 2022 EuroTehnika. Sva prava zadržana.
Razvoj sajta Smart Web

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

067 483 222 068 023 555
069 166 616

Od 08-21h osim nedelje

Pišite nam

mp.online@eurotehnikamn.me