€670.60
Gotovinska cijena: 603.54 €
Beko HTV 8746 XF 8kg/5kg - veš mašina kapaciteta 8 kg sa brojem obrtaja od 1400 rpm.
 • Brend
  Beko
 • Tip mašine
  Mašina za pranje i sušenje
 • Kapacitet
  8 kg
 • Broj obrtaja
  1400 rpm
 • Dubina
  55.5 cm
SKU
HTV 8746 XF
Na isteku zaliha, provjerite dostupnost

Beko HTV 8746 XF 8kg/5kg mašina za pranje veša

Kupovina Na rate

 • 36 RATA

  € 18.63

  BRZI KREDITI

  Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

 • 24 RATE

  € 27.94

  FOND PIO

  Kupovina na odloženo plaćanje na 10-24 rata

 • 24 RATA

  € 27.94

  CRNOGORSKI TELEKOM

  Za sve korisnike Telekom fiksne i mobilne mreže

 • 24 RATA

  € 27.94

  SINDIKATI

  Na odloženo plaćanje mogu kupiti robu na 10 - 24 rata

  • Steam Cure

   Nema mrlja i nema potrebe za peglanjem. Jedinstvena tehnologija SteamCure osigurava da je veš čistiji i manje naboran. Zato koristi paru koja oslobađa prljavštinu tokom pranja i sprečava gužvanje u toku centrifuge. Osim toga, održava mašinu za veš čistom.

 • Pro Smart Inverter motor

  Može djelovati da jedno pranje ne troši mnogo struje, ali stvari se gomilaju vremenom, naročito ako Vaša mašina ima motor sa 10 godina garancije, kao što je slučaj sa Beko ProSmart™ Inverter veš mašinama. Dopašće Vam se činjenica da ProSmart Inverter motor ima energetsku efikasnost do A+++ -70%, što smanjuje Vaše račune za struju. Ni buka nije problem. Zahvaljujući motoru koji se kreće bez trenja, pranje Vašeg veša neće remetiti ničiji mir.

 • Anti Creasing

  Anti creasing funkcija sprečava stvaranja nabora na garderobi nakon završenog ciklusa pranja, bubanj se okreće do 8 sati kako bi se spriječilo gužvanje veša. U tokutih 8 sati možete prekinuti funkciju kada poželite.

 • Hygiene+

  Ako želite higijenu i čistoću, imamo dobre vijesti za Vas. Pomoću Cool Hygiene 20 ®C Programa koji posjeduju Beko veš mašine, dobijate higijenske rezultate pranja već na temperaturi od 20°C. Pomoću ove tehnologije, možete postići da Vaše stvari uvek izgledaju kao nove. Rezultati bez alergena i bakterija kod programa Cool Hygiene 20 ®C , odobreni su od strane VDE Instituta i LGA. Pored toga, ove inovativne mogućnosti daju 70% više uštede energije.


  Allergy UK je brend britanskog udruženja za alergije. Pečat odobrenja stvoren je kako bi dao smjernice osobama kojima je potrebna preporuka o proizvodu da dotični proizvod ograničava/smanjuje/eliminiše alergene ili značajno smanjuje sadržaj alergena u ambijentu u kojem se nalaze pacijenti koji pate od alergija.

 • Home Whiz + Bluetooth

  HomeWhiz aplikacija, omogućava Vam da koristite pametne telefone kako biste pratili rad veš mašine. Preuzmite aplikaciju preko app prodavnice na Vaš telefon, kako biste mogli da koristite bluetooth funkciju. Posjetite sajt www.homewhiz.com i provjerite da li Android i iOS verzija podržava HomeWhiz aplikaciju. HomeWhiz aplikacija Vam omogućava da preuzmete dodatne programe pranja. Koristite bluetooth funkciju da se povežete sa mašinom. Na ovaj način možete koristiti Vaš pametni uređaj da biste mogli da kontrolišete programe.

Opis 

Beko mašina za pranje i sušenje veša 8kg/5kg 

Tip kontrole: Programator
Display: Da
Tajmer: Da
Kapacitet mašine za pranje veša: 8 kg
Kapacitet mašine za sušenje veša: 5 kg
Broj standardnih programa pranja veša: 10
Broj standardnih programa za sušenje veša 5
Boja: Bijela

 

Tehnologije

HomeWhiz: HomeWhiz aplikacija, omogućava Vam da koristite pametne telefone kako biste pratili rad  veš mašine. Preuzmite aplikaciju preko app prodavnice na Vaš telefon, kako biste mogli da koristite bluetooth funkciju. Posjetite sajt www.homewhiz.com i provjerite da li  Android i iOS verzija podržava HomeWhiz aplikaciju. HomeWhiz aplikacija Vam omogućava da preuzmete dodatne programe pranja.
Bluetooth povezivanje: Koristite bluetooth funkciju da se povežete sa mašinom. Na ovaj način možete koristiti Vaš pametni uređaj da biste mogli da kontrolišete programe.
Steam Cure: Nema mrlja i nema potrebe za peglanjem.
Jedinstvena tehnologija SteamCure osigurava da je veš čistiji i manje naborano. Za to koristi paru koja oslobađa prljavštinu tokom pranja i sprečava gužvanje u toku centrifuge. Osim toga, održava mašinu za veš čistom.
Anti Gužvanje +: Ova funkcija se bira, kada se tipka za odabir obrtaja drži 3 sekunde.Ova funkcija je aktivna nakon završetka pranja.Kada je odabrana, bubanj se okreće do 8 sati kako bi se spriječilo gužvanje veša. U tokutih 8 sati možete prekinuti funkciju kada poželite. Ova funkcija se prekida na On/Off.Koristi se samo za odredjene programe: Majice, tamni veš, pamuk, sintetiku, kratki program.
Wash & Wear: Program koji Vam obezbjeđuje da 0,5kg veša (2košulje) za 40 minuta ili 1kg veša (5 košulja)  za samo 1h.

 

Glavne Karakteristike

Tip mašine za pranje veša: Samostojeća
Bubanj: Inox
Vrata: XL
Zaključavanje programa: Da
Način punjenja: Frontalno
Fioka za tečni deterdžent: Da
Zaštita od prelivanje vode: Da
Kapacitet pranja veša: 8 kg
Kapacitet sušenja veša: 5 kg
Broj programa pranja veša: 10
Broj programa sušenja veša: 5
Maksimalna brzina centrifuge: 1400 rpm
Indikator toka programa: Da
Automatska kontrola nivoa vode: Da
Sistem automatske kontrole potrošnje vode: Da
Kontrola neravnoteže bubnja: Da

 

Programi pranja

Zavisno od vrste tkanine, koristite sledeće glavne programe:  
 1. Pamuk Program za pamučni veš (čaršavi, navlake za jorgan, peškiri, donji veš i sl.)
 2. Eco Pamuk 40°-60° Omogućava veliku uštedu energije i vode, s tim što pere duže od ostalih programa.
 3. Sintetika Program za košulje,bluze,odjeća od sintetike miješana s pamukom)kraći ciklus pranja u odnosu na pamuk  za zavjese i til koristite program Sintetika 40°C sa funkcijom pretpranja i funkcijom protiv gužvanja.
 4. Vuna/Ručno pranje Odaberite temperaturu koja je navedena na etiketama vaše odjeće.Za vunu upotrebljavajte odgovarajući deterdžent.Prati u skladu sa uputstvima na etiketi proizvoda.
 5. Daily Xpress/Xpress Super Short Program predviđen za manje količine pamučne robe koja nije mnogo zaprljana, program trajanja za period od 28 i 14 minuta.
 6. Down Wear (odjeća od perja):  Program predviđen  za pranje kaputa, jakni itd.
 7. Downloaded program/Bluetooth Specijalan program koji Vam omogućava da preuzimate dodatne programe pranja preko aplikacije HomeWhiz.
 8. Centrifuga+Pumpa Program predviđen za manje količine pamučne robe koja nije mnogo zaprljana, za period od 14 minuta.
 9. Košulje: Program predviđen za pranje košulja od pamuka, sintetike i tkanina koje sadrže sintetiku. Ovaj program obezbjeđuje manje gužvanje.
10. Ispiranje: Koristite kada hoćete posebno ispiranje.

Programi sušenja

Zavisno od vrste tkanine, koristite sledeće glavne programe:  
 1. Wash and Wear Koristite ovaj program za pranje, 2kg veša (2 košulje) za 40 minuta ili 1kg veša (5 košulja) za 60 minuta.
 2. 5kg Wash and Dry  Koristite ovaj program za pranje pamučnog veša do 5 kg koje će se sušiti odmah nakon programa pranja bez bilo kakvih drugih odabira. 
 3.  Hygiene + Wash & Dry (Antialergijsko pranje i sušenje) Primjena pare na početku programa omogućava da nečistoća jednostavno smekša. Koristite taj program za pranje i brzo sušenje veša (do 2kg) koji zahtijeva antialergijsko i higijensko pranje (pamuk kao što je odjeća za bebe, čaršavi i donji veš)
 4. Sintetika: Koristite program da osušite sintetičku garderobu do 3kg.
 5. Pamuk: Koristite program da osušite pamučnu garderobu do 5kg

 

Funkcije

Selekcija brzine centrifuge: Da, bez centrifuge, 600, 800, 1200, 1400 rpm / Anti Creasing
Selekcija temperature: Da
Odloženi start: Da
Pomoćna funkcija - 1: Pretpranje / Održavanje higijene bubnja
Pomoćna funkcija - 2: Ultra Fast / Steam Cure
Pomoćna funkcija - 3: Sušenje / Zaključavanje programa
Pomoćna funkcija - 4: Bluetooth

 

Tehničke karakteristike

Energetska klasa: C/D
Potrošnja energije pranja: 62 kwh
Potrošnja energije sušenja: 264 kwh
Bučnost prilikom pranja/centrifuge/sušenja: 57/77/64 dBa
Potrošnja vode pranja/sušenja: 40/53 lit
Dimenzije: 85 x 60 x 55.5 cm

 

* Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i cijena, ali ne garantujemo u potpunosti da su sve informacije kompletne i bez grešaka. ** Sve cijene su sa PDV-om

MOGUĆNOSTI KUPOVINE NA RATE

 

BRZI KREDITI DO 5 000e U SARADNJI SA NLB BANKOM: 

Brzi krediti – bez kamate do 5.000e na 36 mjeseci.

Mogućnost brzih kredita važi za sve kreditno sposobne penzionere i kupce, za kupce koji su zaposleni na neodređeno (za stalno) u svim javnim preduzećima, kao i privatnim firmama na  listi NLB Banke Podgorica – Takođe ne morate biti klijent NLB Banke da biste dobili ovaj kredit. 

Nema minimalne rate.

 

KUPOVINA NA RATE, DO 24 MJESEČNIH RATA ZA PENZIONERE FONDA PIO CRNA GORA:

Penzioneri koji žele da kupuju na 24 mjesečne rate, imaju određene uslove.

Da bi ostvarili kupovinu na 24 mjeseca, minimalni iznos treba da bude 480€ i penzioner koji ima do 75 godina starosti ispunjava uslove kupovine na 24 mjeseca.

Minimalna rata na mjesečnom nivou ne može da bude ispod 20€.

Formulari se uzimaju u nasim poslovnicama, nakon čega penzioneri iste ovjeravaju u PIO.

 

KUPOVINA NA RATE, DO 24 MJESEČNIH RATA ZA KORISNIKE TELEKOM MREŽE:

Važi za sve gradove i sve korisnike Telekom fiksne telefonije, kablovske televizije, interneta ili postpaid korisnike mobilne telefonije koji ispunjavaju uslove za kupovinu na rate.

Kupac može da ostvari kupovinu do 3 aparata, puna cijena bez kamate, rezervacija i garancija se uzima u našim poslovnicama i predaje se u Telekom poslovnici.

 

KUPOVINA NA RATE, OD 10 DO 18 MJESEČNIH RATA ZA SINDIKALNE ORGANIZACIJE – VAŽI ZA SINDITIKATE KOJI SE NALAZE NA NAŠEM SPISKU (sa kojima imamo sklopljen ugovor)

Na osnovu Ugovora o poslovnoj saradnji u svim poslovnicama EuroTehnike MN , kupovinu po povlašćenim uslovima BEZ UČEŠĆA I KAMATE DO 18 RATA (po osnovnoj mp cijeni) mogu ostvariti zaposleni u preduzećima i institucijama na osnovu sklopljenih ugovora o poslovnoj saradnji.

Minimalna rata na mjesečnom nivou ne može da bude ispod 20€.

 

 

Pišite nam i provjerite da li se i vase preduzeće nalazi na našem spisaku.

Kupovina se ostvaruje na osnovu POTVRDE iz računovodstva poslodavca

ili Sindikalne organizacije preduzeća (definisano Ugovorom).

Preporučujemo ostale mašine
WTE 8511 XO
WTE 8511 XO
€359.10
Gotovinska cijena: 323.19 €
WUE 8612 XSO
WUE 8612 XSO
Special Price €372.90 Regular Price €438.70 Ušteda €65.80
WTC 8622 XCW
WTC 8622 XCW
€427.20
Gotovinska cijena: 384.48 €
WUV 8612 XSW
WUV 8612 XSW
€438.70
Gotovinska cijena: 394.83 €
WUE 8736 XCM
WUE 8736 XCM
€525.90
Gotovinska cijena: 473.31 €
HTV 8716 BWST 8kg/5kg
HTV 8716 BWST 8kg/5kg
€633.10
Gotovinska cijena: 569.79 €
HTV 8716 XO 8kg/5kg
HTV 8716 XO 8kg/5kg
€637.60
Gotovinska cijena: 573.84 €
HTV 8736 XCOM 8kg/5kg
HTV 8736 XCOM 8kg/5kg
€676.00
Gotovinska cijena: 608.4 €
© 2022 EuroTehnika. Sva prava zadržana.
Razvoj sajta Smart Web

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

067 483 222 068 023 555
069 166 616

Od 08-21h osim nedelje

Pišite nam

mp.online@eurotehnikamn.me