Gotovinska cijena: €25.60 MP cijena: €32.00 Ušteda €6.40
 • Tip
  Gaming tastatura
SKU
MF 9171
Na isteku zaliha, provjerite dostupnost
-20%

REDRAGON 3 IN 1 COMBO S107 tastatura+miš+podloga za miš

Kupovina Na rate

 • 36 RATA

  € 0.89

  BRZI KREDITI

  Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

 • 24 RATA

  € 1.33

  CRNOGORSKI TELEKOM

  Za sve korisnike Telekom fiksne i mobilne mreže

Opis

Redragon 3 IN 1 COMBO S107 tastatura+miš+podloga

Tastatura ima čvrstu konstrukciju od aluminijuma i ABS-a za avione sa dvostrukim ubrizgavanjem. Tasteri na tastaturi nude mehaničku tastaturu sa manjim otporom i kratkim hodom tastera, zahtevaju manje rada za kucanje i još uvijek daju preciznu taktilnu povratnu informaciju za besprekorne performanse igranja. RGB pozadinsko osvjetljenje u 7 boja za svih 104 tipke i skoro savršen spoj karakteristika, funkcionalnost, izdržljivost i udobnost. Tastatura ima ergonomski dizajn sa tihim tasterima dizajniranim za dugovječnost, izdržljivost i odziv. 

Redragon Red Backlit Gaming Miš je pune veličine i dobro radi u obije ruke. Precizno je dizajniran da je osjećaj odličan čak i nakon nekoliko sati korišćenja. Ovo čini miš savršenim za dugotrajne sesije igranja i pruža maksimalnu udobnost. 
Miš ima senzor od 3200 DPI koji nudi do 10G ubrzanja, 4000 FPS i ultra-finu kontrolu. Pored toga, miš nudi mnoge Pro funkcije kao što su brzo podesivi DPI i programabilni tasteri. 

Large Redragon gaming podloga za miš je napravljena od vodootporne, svile obrađene platnene površine, dizajnirane da poboljša klizanje miša, super-fina svilena površina visoke gustine pruža minimalno trenje i ultra glatku površinsku teksturu koja poboljšava preciznost optimiziranu za sve postavke osjetljivosti i senzore . Napredna višeslojna površina pruža hiljade mikroskopskih tačaka koje reflektuju svjetlost za ultra-precizno praćenje i za tipove miša opremljenih optičkim i laserskim senzorom. Prošivene ivice sprečavaju oštećenja, habanje i uvijanje.

 

Naziv: RD 3 IN 1 COMBO S107 
Boja: Crno/Crvena
Tip povezivosti: Žične
Povezivost: USB
Tip snezora miševi: Optički
Osvjetljenja tastatura: Da
Slovni raspored tastera: EN
Oprema: Gaming tastatura+miš+podloga

 

* Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i cijena, ali ne garantujemo u potpunosti da su sve informacije kompletne i bez grešaka. ** Sve cijene su sa PDV-om

MOGUĆNOSTI KUPOVINE NA RATE

 

BRZI KREDITI DO 5 000e U SARADNJI SA NLB BANKOM: 

Brzi krediti – bez kamate do 5.000e na 36 mjeseci.

Mogućnost brzih kredita važi za sve kreditno sposobne penzionere i kupce, za kupce koji su zaposleni na neodređeno (za stalno) u svim javnim preduzećima, kao i privatnim firmama na  listi NLB Banke Podgorica – Takođe ne morate biti klijent NLB Banke da biste dobili ovaj kredit. 

Nema minimalne rate.

 

KUPOVINA NA RATE, DO 36 MJESEČNIH RATA ZA PENZIONERE FONDA PIO CRNA GORA:

Penzioneri koji žele da kupuju na 36 mjesečnih rata, imaju određene uslove.

Da bi ostvarili kupovinu na 36 mjeseci, minimalni iznos treba da bude 720€ i penzioner koji ima do 75 godina starosti ispunjava uslove kupovine na 36 mjeseci.

Minimalna rata na mjesečnom nivou ne može da bude ispod 20€.

Formulari se uzimaju u nasim poslovnicama, nakon čega penzioneri iste ovjeravaju u PIO.

 

KUPOVINA NA RATE, DO 24 MJESEČNIH RATA ZA KORISNIKE TELEKOM MREŽE:

Važi za sve gradove i sve korisnike Telekom fiksne telefonije, kablovske televizije, interneta ili postpaid korisnike mobilne telefonije koji ispunjavaju uslove za kupovinu na rate.

Kupac može da ostvari kupovinu do 3 aparata, puna cijena bez kamate, rezervacija i garancija se uzima u našim poslovnicama i predaje se u Telekom poslovnici.

 

KUPOVINA NA RATE, OD 10 DO 18 MJESEČNIH RATA ZA SINDIKALNE ORGANIZACIJE – VAŽI ZA SINDITIKATE KOJI SE NALAZE NA NAŠEM SPISKU (sa kojima imamo sklopljen ugovor)

Na osnovu Ugovora o poslovnoj saradnji u svim poslovnicama EuroTehnike MN , kupovinu po povlašćenim uslovima BEZ UČEŠĆA I KAMATE DO 18 RATA (po osnovnoj mp cijeni) mogu ostvariti zaposleni u preduzećima i institucijama na osnovu sklopljenih ugovora o poslovnoj saradnji.

Minimalna rata na mjesečnom nivou ne može da bude ispod 20€.

 

 

Pišite nam i provjerite da li se i vase preduzeće nalazi na našem spisaku.

Kupovina se ostvaruje na osnovu POTVRDE iz računovodstva poslodavca

ili Sindikalne organizacije preduzeća (definisano Ugovorom).

© 2023 EuroTehnika. Sva prava zadržana.
Razvoj sajta Smart Web

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

067 483 222 068 023 555
069 166 616

Od 08-21h osim nedelje

Pišite nam

mp.online@eurotehnikamn.me