€620.90
Gotovinska cijena: 558.81 €
Beko WTV 9744 XWAT - veš mašina kapaciteta 9 kg sa brojem obrtaja od .
 • Brend
  Beko
 • Tip mašine
  Mašina za pranje
 • Kapacitet
  9 kg
 • Tehnologije uredjaja
  Stain Expert, Baby Protect, Program za posteljinu, ProSmart inverter motor, Anti Creasing, AirTherapy, Refresh
 • Energetska klasa
  A+++
SKU
WTV 9744 XWAT
Na isteku zaliha, provjerite dostupnost

Beko WTV 9744 XWAT mašina za pranje veša

Kupovina Na rate

 • 36 RATA

  € 17.25

  BRZI KREDITI

  Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

 • 24 RATE

  € 25.87

  FOND PIO

  Kupovina na odloženo plaćanje na 10-24 rata

 • 24 RATA

  € 25.87

  CRNOGORSKI TELEKOM

  Za sve korisnike Telekom fiksne i mobilne mreže

 • 18 RATA

  € 34.49

  SINDIKATI

  Na odloženo plaćanje mogu kupiti robu na 10 - 18 rata

 • Air Therapy

  Beko Air Therapy tehnologija posjeduje program osvježavanja tj. mogućnost da se jedan kilogram nošene odjeće osvježi i spremi za ponovnu upotrebu za samo 30 minuta. Ovo je moguće zahvaljujući inovativnom sistemu unutar mašine koji uključuje grijač zraka i dodatni ventilator koji ispušta topli vazduh u odjeću.

 • Clean and Wear

  Program koji pere i suši 1 kg veša za 2 sata. Idealan je kada treba neku odjevnu kombinaciju da operete i obučete, a nemate mnogo vremena.

 • Pogram za posteljinu

  Grinje vole da raste u krevetu, žive u dušecima, jastucima i odjeći. Prosječni krevet može lako imati više od 10.000 grinja koji žive u njoj, kolektivnu deponuju više od dva miliona izmeta - glavni uzrok astme i alergija. * Alergije postaju jedna od glavnih zdravstvenih problema u domaćinstvima. Zato Beko 8 i 9 kg mašine za pranje veša imaju poseban program pranja kako bi se pobrinuli za ovaj problem. Kapacitet 8 i 9 kg i posebni program pranja će efikasno i temeljito ispirati čak i jorgan king size. 
* Izvor: Izveštaj britanske alergijske fondacije.

 • Stain Expert 24 fleke

  Beko mašina za veš, opremljena tehnologijom stručnjaka za mrlje mogu omogućiti uklanjanje različitih vrsta mrlja sa odjeće pomoću najefikasnijih metoda. Da biste dobili vrhunske rezultate čišćenja, odaberite kategoriju stepena mrlja koje treba ukloniti, pokrenite program Stain Expert i uživajte u besprijekornoj čistoj odjeći. Ovaj program koristi samo izdržljive pamučne tkanine, kao što su majice, pantalone, baby odjeća, posteljina, deke, peškiri i td.

 • Water Safe+ zaštita od poplave

  Da li Vam se dešava da nesvjesno provjeravate veš mašinu za slučaj da nešto pođe po zlu i ona krene da curi? Nije Vam svejedno da izađete iz kuće dok ona radi? Mi imamo rešenje za tu brigu. Beko veš mašine imaju WaterSafe+™, sistem protiv curenja dizajniran tako da štiti Vaš dom od poplave. WaterSafe+™ radi tako što u roku do par sekundi zaustavlja dotok vode ukoliko crijevo počne da curi, pa Vi imate jednu brigu manje.

 • Xpress Super Short

  Jedva čekate da obučete tek kupljenu garderobu? Naravno da ne želite da je obučete bez pranja jer ne znate koliko ljudi ju je probalo prije Vas. Potrebno joj je brzo pranje u veš mašini, kako biste bili sigurni da je čista prije nego što je obučete. Na sreću, Beko veš mašine posjeduju Xpress Super Short 14- minutni ciklus* pranja, pa ne morate da čekate dugo. Vaša odjeća će biti oprana i spremna pre nego što stignete da isplanirate izlazak i pokažete svijetu svoj novi komad garderobe.*Za 2 kg blago prljavog veša

 • Pro Smart Inverter motor

  Može djelovati da jedno pranje ne troši mnogo struje, ali stvari se gomilaju vremenom, naročito ako Vaša mašina ima motor sa 10 godina garancije, kao što je slučaj sa Beko ProSmart™ Inverter veš mašinama. Dopašće Vam se činjenica da ProSmart Inverter motor ima energetsku efikasnost do A+++ -70%, što smanjuje Vaše račune za struju. Ni buka nije problem. Zahvaljujući motoru koji se kreće bez trenja, pranje Vašeg veša neće remetiti ničiji mir.

 • Baby Protect

  Kombinovani intenzivni ciklusi pranja i ispiranja na ovom programu osiguravaju odlične rezultate. Posebno je dizajnirana za odjeću koja zahtijeva posebnu pažnju, kao što su bebi odjeća ili odjeća koju nosi osoba sa osjetljivim alergijskim predispozicijama.

 • Anti Creasing

  Anti creasing funkcija sprečava stvaranja nabora na garderobi nakon završenog ciklusa pranja, bubanj se okreće do 8 sati kako bi se spriječilo gužvanje veša. U tokutih 8 sati možete prekinuti funkciju kada poželite.

 • Hygiene+

  Ako želite higijenu i čistoću, imamo dobre vijesti za Vas. Pomoću Cool Hygiene 20 ®C Programa koji posjeduju Beko veš mašine, dobijate higijenske rezultate pranja već na temperaturi od 20°C. Pomoću ove tehnologije, možete postići da Vaše stvari uvek izgledaju kao nove. Rezultati bez alergena i bakterija kod programa Cool Hygiene 20 ®C , odobreni su od strane VDE Instituta i LGA. Pored toga, ove inovativne mogućnosti daju 70% više uštede energije.

 • Ion Guard - Refresh (Osvježavanje)

  Koristite taj program za uklanjanje mirisa sa odjeće koju ste nosili samo jednom i koja nema fleka ili zaprljanosti. U programu osvježavanja svjež vazduh i para kruže bubnjem i osvježavaju odjeću, pa nema potrebe da je perete. Automatski odabirom ove funkcije ista se ne može otkazati.

Opis 

Beko mašina za pranje veša 9 kg 

Tip kontrole: Programator
Display: Da
Tajmer: Da
Kapacitet mašine: 9 kg
Broj standardnih programa: 16
Boja: Bijela

 

Tehnologije

ProSmart™ Inverter motor: Efikasan.Dugotrajan.Tih. Motor koji obezbjeđuje tiši rad mašine i 10 godina garancije.
Air Therapy: Beko Air Therapy tehnologija posjeduje program osvježavanja tj. mogućnost da se jedan kilogram nošene odjeće osvježi i spremi za ponovnu upotrebu za samo 30 minuta. Ovo je moguće zahvaljujući inovativnom sistemu unutar mašine koji uključuje grijač zraka i dodatni ventilator koji ispušta topli vazduh u odjeću.
WoolMark: Mašina koja ima Handwash Safe Care sertifikat za program pranja vune.
Nema više skupljenih džempera.
Hygiene 20oC: Cool Hygiene 20oC obezbjeđuje higijenske rezultate pranja.
Baby Protect: Posebno dizajniran program za bebi odjeću ili odjeću koju nosi osoba sa osjetljivim alergijskim predispozicijama. 
Duvent- Jorgan: Alergije postaju jedna od glavnih zdravstvenih problema  u domaćinstvima, zato Beko 8 i 9 kg mašine za pranje veša imaju poseban program pranja kako bi se pobrinuli za ovaj problem. Kapacitet 8 i 9 kg i posebni program pranja će efikasno i temeljno ispirati čak i jorgan king size. 
Refresh: Program koji se koristi za uklanjanje neprijatnih mirisa sa garderobe koja je nošena samo jednom i na kojoj nema mrlja. Garderoba se osvježava pomoću vrućeg vazduha.
Stain Expert: Ovaj program ima mogućnost uklanjanja 24 vrste mrlja, nije predviđeno za osjetljivije materijale.
Anti-Creasing+ (protiv gužvanja): Program koji provjetrava garderobu do 8h na kraju programa pranja kako bi se spriječilo gužvanje. Možete prekinuti program i izvaditi veš u bilo kom trenutku tokom tih 8 sati.

 

Glavne Karakteristike

Tip mašine za pranje veša: Samostojeća
Bubanj: Inox
Vrata: XL
Zaključavanje programa: Da
Način punjenja: Frontalno
Fioka za tečni deterdžent: Da
Zaštita od prelivanje vode: Da
Kapacitet pranja veša: 9 kg
Broj programa pranja veša: 16
Maksimalna brzina centrifuge: 1400 rpm
Indikator toka programa: Da
Automatska kontrola nivoa vode: Da
Sistem automatske kontrole potrošnje vode: Da
Kontrola neravnoteže bubnja: Da

 

Programi

Zavisno od vrste tkanine, koristite sledeće glavne programe:  
 1. Pamuk: Program za pamučni veš (čaršavi, navlake za jorgan, peškiri, donji veš i sl.)
 2. Eco Pamuk Omogućava veliku uštedu energije i vode, pere duže od ostalih programa.
 3. Sintetika Program za košulje,bluze,odjeća od sintetike miješana s pamukom)kraći ciklus pranja u odnosu na pamuk  za zavjese i til koristite program Sintetika 40°C sa funkcijom pretpranja i funkcijom protiv gužvanja.
 4. Daily Xpress/Xpress Super Short: Program predviđen za manje količine pamučne robe koja nije mnogo zaprljana, program trajanja za period od 28 i 14 minuta.
 5. Mix 40o: Program za pamučnu i sintetičku robu.
 6. Vuna  Odaberite temperaturu koja je navedena na etiketama vaše odjeće. Za vunu upotrebljavajte odgovarajući deterdžent.Prati u skladu sa uputstvima na etiketi proizvoda.
 7. Gentle Care 20o: Program predviđen za osjetljive materijale.
 8. Centrifuga+Pumpa: Koristi se za uklanjanje vode iz odjeće i da biste iscijedili vodu iz mašine.
 9. Refresh: Program koji se koristi za uklanjanje neprijatnih mirisa sa garderobe koja 
je nošena samo jednom i na kojoj nema mrlja. Garderoba se osvježava pomoću vrućeg vazduha (1kg za 30 min).
10. Hygiene 20o: Pranje veša na niskoj temperaturi sa intezivnim i dugotrajnim ciklusom pranja.
11. Shirts-košulje: Program za košulje od pamuka ili sintetike i miješano .
12. Stain Expert: Ovaj program ima mogućnost uklanjanja 24 vrsta mrlja, nije predviđeno za 
osjetljive materijale.
13. Dark Care/Jeans: Koristi se za zaštitu boje  tamno obojenog veša i džinsa .Preporučuje se upotreba tečnog deterdženta ili  deterdženta za vunu za tamno obojen veš.
14. Outdoors/Sports: Koristi se za pranje sportske odjeće i odjeće za aktivnosti van kuće koje sadrže tkaninu od mješavine pamuka/sintetike.
15. Duvent (posteljina/pokrivači): Program za pokrivače.ne stavljajte više od 1 pokrivača 200 x 200 cm.
16. Ispiranje: Program ispiranja.

 

Funkcije

Selekcija brzine centrifuge: Da, bez centrifuge, 600, 800, 1000, 1200 i 1400 rpm
Selekcija temperature: Da
Odloženi start: Da
Pomoćna funkcija - 1: Predpranje
Pomoćna funkcija - 2: Ispiranje plus
Pomoćna funkcija - 3: Clean & Wear (program ventilacije toplim vazduhom)
Pomoćna funkcija - 4: Anti-Creasing + (funkcija protiv gužvanja)

 

Tehničke karakteristike

Energetska klasa: A+++
Klasa centrifugiranja: B
Godišnja potrošnja energije: 173 kwh
Bučnost prilikom pranja/centrifuge: 52/74 dBa
Potrošnja vode: 10999 l / godišnje
Dimenzije: 85 x 60 x 65 cm

 

* Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i cijena, ali ne garantujemo u potpunosti da su sve informacije kompletne i bez grešaka. ** Sve cijene su sa PDV-om

MOGUĆNOSTI KUPOVINE NA RATE

 

BRZI KREDITI DO 5 000e U SARADNJI SA NLB BANKOM: 

Brzi krediti – bez kamate do 5.000e na 36 mjeseci.

Mogućnost brzih kredita važi za sve kreditno sposobne penzionere i kupce, za kupce koji su zaposleni na neodređeno (za stalno) u svim javnim preduzećima, kao i privatnim firmama na  listi NLB Banke Podgorica – Takođe ne morate biti klijent NLB Banke da biste dobili ovaj kredit. 

Nema minimalne rate.

 

KUPOVINA NA RATE, DO 24 MJESEČNIH RATA ZA PENZIONERE FONDA PIO CRNA GORA:

Penzioneri koji žele da kupuju na 24 mjesečne rate, imaju određene uslove.

Da bi ostvarili kupovinu na 24 mjeseca, minimalni iznos treba da bude 480€ i penzioner koji ima do 75 godina starosti ispunjava uslove kupovine na 24 mjeseca.

Minimalna rata na mjesečnom nivou ne može da bude ispod 20€.

Formulari se uzimaju u nasim poslovnicama, nakon čega penzioneri iste ovjeravaju u PIO.

 

KUPOVINA NA RATE, DO 24 MJESEČNIH RATA ZA KORISNIKE TELEKOM MREŽE:

Važi za sve gradove i sve korisnike Telekom fiksne telefonije, kablovske televizije, interneta ili postpaid korisnike mobilne telefonije koji ispunjavaju uslove za kupovinu na rate.

Kupac može da ostvari kupovinu do 3 aparata, puna cijena bez kamate, rezervacija i garancija se uzima u našim poslovnicama i predaje se u Telekom poslovnici.

 

KUPOVINA NA RATE, OD 10 DO 18 MJESEČNIH RATA ZA SINDIKALNE ORGANIZACIJE – VAŽI ZA SINDITIKATE KOJI SE NALAZE NA NAŠEM SPISKU (sa kojima imamo sklopljen ugovor)

Na osnovu Ugovora o poslovnoj saradnji u svim poslovnicama EuroTehnike MN , kupovinu po povlašćenim uslovima BEZ UČEŠĆA I KAMATE DO 18 RATA (po osnovnoj mp cijeni) mogu ostvariti zaposleni u preduzećima i institucijama na osnovu sklopljenih ugovora o poslovnoj saradnji.

Minimalna rata na mjesečnom nivou ne može da bude ispod 20€.

 

 

Pišite nam i provjerite da li se i vase preduzeće nalazi na našem spisaku.

Kupovina se ostvaruje na osnovu POTVRDE iz računovodstva poslodavca

ili Sindikalne organizacije preduzeća (definisano Ugovorom).

Preporučujemo ostale mašine
WTV 9636 XSO
WTV 9636 XSO
€448.80
Gotovinska cijena: 403.92 €
WUE 9636 XST
WUE 9636 XST
€450.00
Gotovinska cijena: 405 €
WTV 9744 XWO
WTV 9744 XWO
€513.90
Gotovinska cijena: 462.51 €
© 2021 EuroTehnika. Sva prava zadržana.
Razvoj sajta Smart Web

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

067 483 222 068 023 555
069 166 616

Od 08-21h osim nedelje

Pišite nam

mp.online@eurotehnikamn.me