€338.00
Gotovinska cijena: 304.2 €
SKU
XIA ROB MOP2
Na isteku zaliha, provjerite dostupnost

XIAOMI MI ROBOT VACUM MOP2 EU

Kupovina Na rate

 • 36 RATA

  € 9.39

  BRZI KREDITI

  Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

 • 24 RATA

  € 14.08

  CRNOGORSKI TELEKOM

  Za sve korisnike Telekom fiksne i mobilne mreže

Opis

Xiaomi Robot MOP2 EU

Naziv: Xiaomi mi robot vac MOP2 EU
Kapacitet baterije: 3200 mAh
Kapacitet rezervoara: za vodu 250ml
Automatsko vraćanje na punjenje: Da
Prepreke: Može preći prepreke do 20mm
Podržava OTA ažuriranja: Da
Povezivanje aplikacijom: Mi Home, APP omogućava praćenje statusa u realnom vremenu, daljinsko upravljanje i planirano čišćenje

 

Tehničke karakteristike

Snaga usisavanja: 2700Pa / 32 W
Baterija: 3200mAh/110 minuta*
Način rada: Bežično

 

*1. 150㎡ površina za brisanje: Podaci o površini brisanja se dobijaju iz Dreame Technology Laboratory. Mi Robot Vacuum-Mop 2, pri punom rezervoaru vode, počinje da radi na srednjoj postavci prskanja i briše na pravougaonom otvorenom prostoru veličine 4×5m, završavajući više od 8 kompletnih ciklusa.

*2. Snaga usisavanja 2700Pa: Podaci o ispitivanju tlaka zraka dobiveni su iz Dreame Technology Laboratory. Mi Robot Vacuum-Mop 2 testiran je opremom za validaciju zračnih performansi. To ukazuje da maksimalna usisna snaga vakuuma na ulazu zraka može doseći više od 2700 Pa u režimu ekstra velike snage.

* Trajanje baterije od 3,110 minuta: Podaci iz Dreame Technology Laboratory. Mi Robot Vacuum-Mop 2 sa punim napajanjem postavljen je na standardni način rada i radi na pravokutnom otvorenom podu veličine 4×5 m kako bi se baterija ispraznila. Zapisuje se vrijeme rada kada se baterija isprazni, a test se ponavlja tri puta sa istim okruženjem i metodom. Radna vremena nakon svakog pojedinačnog punjenja su prelazila 110 minuta.

*4.Nadogradite brisanje pod pritiskom: u poređenju sa Mi Robot Vacuum-Mop, Mi Robot Vacuum-Mop 2 dodaje dva dugmeta za pritisak. Tokom čišćenja, opruga u dugmetu će održavati stabilan pritisak na dole na ceo rezervoar za vodu zbog sile stiskanja , čime se postiže efekat povećanja pritiska rezervoara za vodu na tlo.

*5. Rezervoar za vodu od 250 mL: 1. Koristite elektronsku vagu (preciznost 0,01 g) da izmerite prazan rezervoar za vodu kao M1; 2. Napunite rezervoar za vodu vodom iz slavine i izmerite ga na elektronskoj vagi kao M2; 3. Kapacitet rezervoara za vodu M=M2-M1, ponovite korake 1, 2 za testiranje tri puta, zabeležite prosečnu vrednost kapaciteta rezervoara za vodu. Rezultat mjerenja je: 250±5%mL. Izvještaj o testiranju dolazi iz Dreame Technology Laboratory.

* Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i cijena, ali ne garantujemo u potpunosti da su sve informacije kompletne i bez grešaka. ** Sve cijene su sa PDV-om

MOGUĆNOSTI KUPOVINE NA RATE

 

BRZI KREDITI DO 5 000e U SARADNJI SA NLB BANKOM: 

Brzi krediti – bez kamate do 5.000e na 36 mjeseci.

Mogućnost brzih kredita važi za sve kreditno sposobne penzionere i kupce, za kupce koji su zaposleni na neodređeno (za stalno) u svim javnim preduzećima, kao i privatnim firmama na  listi NLB Banke Podgorica – Takođe ne morate biti klijent NLB Banke da biste dobili ovaj kredit. 

Nema minimalne rate.

 

KUPOVINA NA RATE, DO 24 MJESEČNIH RATA ZA PENZIONERE FONDA PIO CRNA GORA:

Penzioneri koji žele da kupuju na 24 mjesečne rate, imaju određene uslove.

Da bi ostvarili kupovinu na 24 mjeseca, minimalni iznos treba da bude 480€ i penzioner koji ima do 75 godina starosti ispunjava uslove kupovine na 24 mjeseca.

Minimalna rata na mjesečnom nivou ne može da bude ispod 20€.

Formulari se uzimaju u nasim poslovnicama, nakon čega penzioneri iste ovjeravaju u PIO.

 

KUPOVINA NA RATE, DO 24 MJESEČNIH RATA ZA KORISNIKE TELEKOM MREŽE:

Važi za sve gradove i sve korisnike Telekom fiksne telefonije, kablovske televizije, interneta ili postpaid korisnike mobilne telefonije koji ispunjavaju uslove za kupovinu na rate.

Kupac može da ostvari kupovinu do 3 aparata, puna cijena bez kamate, rezervacija i garancija se uzima u našim poslovnicama i predaje se u Telekom poslovnici.

 

KUPOVINA NA RATE, OD 10 DO 18 MJESEČNIH RATA ZA SINDIKALNE ORGANIZACIJE – VAŽI ZA SINDITIKATE KOJI SE NALAZE NA NAŠEM SPISKU (sa kojima imamo sklopljen ugovor)

Na osnovu Ugovora o poslovnoj saradnji u svim poslovnicama EuroTehnike MN , kupovinu po povlašćenim uslovima BEZ UČEŠĆA I KAMATE DO 18 RATA (po osnovnoj mp cijeni) mogu ostvariti zaposleni u preduzećima i institucijama na osnovu sklopljenih ugovora o poslovnoj saradnji.

Minimalna rata na mjesečnom nivou ne može da bude ispod 20€.

 

 

Pišite nam i provjerite da li se i vase preduzeće nalazi na našem spisaku.

Kupovina se ostvaruje na osnovu POTVRDE iz računovodstva poslodavca

ili Sindikalne organizacije preduzeća (definisano Ugovorom).

© 2022 EuroTehnika. Sva prava zadržana.
Razvoj sajta Smart Web

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

067 483 222 068 023 555
069 166 616

Od 08-21h osim nedelje

Pišite nam

mp.online@eurotehnikamn.me