Kategorije
Novi proizvodi

GRUNDIG LED 40 VLE 5730 BN

Brend: GRUNDIG
Kod proizvoda: 40 VLE 5730 BN
Cijena: 312.00 €
Dostupnost: Na lageru
Gotovinska cijena: 312.00€ 265.20€
Količina: +
-
  - ILI -  
Realističan doživljaj, odličan nivo detalja
Doživite zapanjujući kvalitet slike sadržaja i standardnog TV programa do web video zapisa i klipova sa pametnog telefona. LED ekran ovog modela analizira i doteruje slike radi dobijanja prelijepih rezultata sa značajno smanjenom količinom šuma na slici. Krajnji rezultat je oštrija slika sa boljim doživljajem dubine. 
Oživite sliku
Visoka Full HD (1920 x 1080) rezolucija ekrana čini da se osećate kao da ste tamo, u centru zbivanja. Znatno viši kvalitet slike podrazumijeva da možete da sjedite bliže ekranu i da će Vam ekran popunjavati više vidnog polja nego ranije, što dovodi do uživanja kao u bioskopskom ambijentu.
Nove dimenzije svijetla
Zahvaljujući LED  tehnologiji pozadinskog osvetljenja raspoređenim iza ekrana televizora, slika daje upečatljiv kontrast tako što svijetlo usmjerava tamo gdje je najpotrebnije.Uz viši nivo osvetljenosti i dublji prikaz crne boje,LED pozadinsko osvetljenje pruža veći opseg osvetljenosti nego kod standardnih televizora.
Napravljen za gledanje i slušanje
Učinite doživljaj slušanja podjednako živopisnim kao i doživljaj gledanja. Fino podešeni 2x7W RMS zvučnici Vam dostavljaju obuhvatajući zvuk televizora kako biste dobili emotivno uzdižući doživljaj slušanja koji vas okružuje. Slušajte muziku, dijalog i okružujuće efekte uz veći stepen jasnoće i razdvajanja, bez obzira na sadržaj.
Jednostavno povezivanje
3 HDMI priključka omogućava da televizor lako povežete sa Vašim omiljenim DVD, Blu-ray, i drugim media plejerima, dok će Komponentni YPbPr (3x RCA) SCART analogni priključci obezbediti kompatibilnost sa starijim uređajima.
Stil i ušteda mjesta u jednom pakovanju
Zahvaljujući tankom dizajnu ovaj model unosi dodir stila u klasični izgled televizora. Iznenađujuće male dimenzije u odnosu na veličinu ekrana u kombinaciji sa kompaktnim, ali stabilnim postoljem olakšavaju integrisanje ovog televizora u Vaš enterijer.

*  Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i cijena, ali ne garantujemo u potpunosti da su sve informacije kompletne i
   bez grešaka.
** Sve cijene su sa PDV-om