Kategorije

GRUNDIG LED 40 VLX 7730 BP

Brend: GRUNDIG
Kod proizvoda: 40 VLX 7730 BP
Cijena: 482.60 €
Dostupnost: Na lageru
Gotovinska cijena: 434.34€
Količina: +
-
  - ILI -  
 
ULTRA HD tehnologija
Za najoštriju sliku s 8.294.400 piksela (3840x2160pix) Ultra HD tehnologija pruža rezoluciju slike koja je četiri puta veća od Full HD rezolucije.
USB recording 2.0
Vi određujete raspored gledanja televizijskih programa.Uz USB recording 2.0 možete snimiti i reprodukovati filmove bez spoljašnjeg DVD snimača. Bilo da je riječ o direktnom snimanju trenutnog TV programa,unaprijed programiranom snimanju ili gledanju televizijskog programa s vremenskim odmakom uz Time Shift funkciju-ništa nećete propuštiti.
SMART INTER@CTIVE 4.0 PLUS
Ultralogic 4k Smart inter@ctive televizoru donosi još više akcije. S novom Ultralogic 4K platformom TV reaguje primjetno brže na sve unose. Ubrzana je promjena kanala te rad svih aplikacija i online funkcija. Multitasking (upotreba više aplikacija istovremeno) je moguć bez stvarnog odlaganja. Jače grafičke performanse četverojezgrenog procesora takođe poboljšavaju kvalitetu filmova i igara.
Visoki dinamični raspon
Upotrebom tehnologije visokog dinamičkog raspona HDR dobijaju se detaljniji i precizniji prikazi sjenki i svjetlosti. Rezultat su dublje crne boje, svjetlija područja s više detalja i bogatiji kontrast.


* Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i cijena, ali ne garantujemo u potpunosti da su sve informacije kompletne i
  bez grešaka.

** Sve cijene su sa PDV-om