Načini i uslovi plaćanja

- Plaćanje kupljenih artikala je moguće gotovinski prilikom preuzimanja.
- Narudžbu možete platiti u trenutku kupovine na Web Shop-u platnim karticama: Visa, MasterCard , Maestro, American Express koje podržavaju plaćanje preko Interneta kroz sisteme Crnogorske Komercijalne Banke Crne Gore.
-
Prihvatanjem uslova kupovine na sajtu www.eurotehnikamn.me prihvatate da Vam račun dostavljamo elektronskim putem (na email adresu koju unosite prilikom pravljenja narudzbine)

Na stranici za plaćanje će automatski biti popunjeni podaci koje ste unijeli prilikom kreiranja narudžbe u dijelu: “Podaci za račun” na EURO TEHNIKA MN Web Shop stranici:

  • Ime i prezime;
  • Adresa, grad i poštanski broj;
  • Elektronska adresa;
  • Broj telefona.

Neophodno je da provjerite tačnost unijetih podataka i da unesete sledeće podatke:

  • Broj kartice;
  • Datum isteka kartice;
  • Kontrolni broj (CVC/CVV" kod).

Sva plaćanja će biti obavljena u eurima ( € ). Ukoliko se plaćanje obavlja platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, iznos transakcije će biti konvertovan u lokalnu valutu korisnika kartice, prema važećem kursu Centralne Banke Crne Gore.

Zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do male razlike u cijeni koja je naplaćena, u odnosu na cijenu koja je iskazana na Web Shop-u.

Plaćanje karticama može izvršiti samo vlasnik platne kartice.
Unos i prenos ličnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay sistem za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korišćenjem sistema WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu. Podaci koji se nalaze na Vašoj platnoj kartici nisu dostupni EURO TEHNIKA MN Web Shop-u.

Ukoliko prilikom kreiranja narudžbe Potrošač odabere način plaćanja bankovnim karticama i uspješno izvrši transakciju sredstva će Potrošaču biti rezervisana. EURO TEHNIKA MN d.o.o. ne preuzima sredstva do momenta potvrde dostupnosti artikla. U slučaju da se u momentu obrade narudžbe ustanovi da nismo u mogućnosti da isporučimo željeni artikal EURO TEHNIKA MN d.o.o. će procesoru uputiti zahtjev za oslobađanje sredstava sa rezervacije najkasnije u roku od 3 (tri) dana od datuma otkazivanja narudžbe a konačan rok u kome će sredstva biti na raspolaganju Potrošaču zavisi isključivo od politike banke preko koje je transakcija izvršena.

Za dodatna pitanja kontaktirajte Euro Tehnika Mn korisničku podršku putem mail-a na: mp.online@eurotehnikamn.me

© 2023 EuroTehnika. Sva prava zadržana.
Razvoj sajta Smart Web

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

067 483 222 068 023 555
069 166 616

Od 08-21h osim nedelje

Pišite nam

mp.online@eurotehnikamn.me