Načini i uslovi plaćanja

- Plaćanje kupljenih artikala je moguće gotovinski prilikom preuzimanja.
- Narudžbu možete platiti u trenutku kupovine na Web Shop-u platnim karticama: Visa, MasterCard , Maestro, American Express koje podržavaju plaćanje preko Interneta kroz sisteme Crnogorske Komercijalne Banke Crne Gore.

Na stranici za plaćanje će automatski biti popunjeni podaci koje ste unijeli prilikom kreiranja narudžbe u dijelu: “Podaci za račun” na EURO TEHNIKA MN Web Shop stranici:

  • Ime i prezime;
  • Adresa, grad i poštanski broj;
  • Elektronska adresa;
  • Broj telefona.

Neophodno je da provjerite tačnost unijetih podataka i da unesete sledeće podatke:

  • Broj kartice;
  • Datum isteka kartice;
  • Kontrolni broj (CVC/CVV" kod).

Sva plaćanja će biti obavljena u eurima ( € ). Ukoliko se plaćanje obavlja platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, iznos transakcije će biti konvertovan u lokalnu valutu korisnika kartice, prema važećem kursu Centralne Banke Crne Gore.

Zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do male razlike u cijeni koja je naplaćena, u odnosu na cijenu koja je iskazana na Web Shop-u.

Plaćanje karticama može izvršiti samo vlasnik platne kartice.
Unos i prenos ličnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay sistem za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korišćenjem sistema WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu. Podaci koji se nalaze na Vašoj platnoj kartici nisu dostupni EURO TEHNIKA MN Web Shop-u.

Ukoliko prilikom kreiranja narudžbe Potrošač odabere način plaćanja bankovnim karticama i uspješno izvrši transakciju sredstva će Potrošaču biti rezervisana. EURO TEHNIKA MN d.o.o. ne preuzima sredstva do momenta potvrde dostupnosti artikla. U slučaju da se u momentu obrade narudžbe ustanovi da nismo u mogućnosti da isporučimo željeni artikal EURO TEHNIKA MN d.o.o. će procesoru uputiti zahtjev za oslobađanje sredstava sa rezervacije najkasnije u roku od 3 (tri) dana od datuma otkazivanja narudžbe a konačan rok u kome će sredstva biti na raspolaganju Potrošaču zavisi isključivo od politike banke preko koje je transakcija izvršena.

Za dodatna pitanja kontaktirajte Euro Tehnika Mn korisničku podršku putem mail-a na: mp.online@eurotehnikamn.me

© 2022 EuroTehnika. Sva prava zadržana.
Razvoj sajta Smart Web

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

067 483 222 068 023 555
069 166 616

Od 08-21h osim nedelje

Pišite nam

mp.online@eurotehnikamn.me