Povrat kupljenog artikla - odustanak i zamjena

Ukoliko ste primili pošiljku i iz bilo kog razloga želite da odustanete od zaključenja ugovora, za artikle naručene putem Euro Tehnika Mn Web Shop-a, Vam dajemo pogodnost da to pravo iskoristite u roku, od 14 (četrnaest) dana, regulisan Zakonom o zaštiti potrošača.
Ako ste naručili više artikala rok za jednostrani raskid ugovora se računa od momenta prijema svakog artikla zasebno. U slučaju jednostranog raskida ugovora imate pravo da naručeni artikal zamijenite za drugi ili da Vam novac bude vraćen.

Protekom roka od 14 (četrnaest) dan od datuma prijema pošiljke, potrošač gubi pravo na jednostrani raskid ugovora.

Da biste ostvarili pravo na vraćanje kupljenog proizvoda, vraćena roba ne smije biti oštećena ili pohabana, ne smije biti korišćena. Potrošač ima pravo da artikal vrati ali ukoliko je artikal upotrebljavan na način koji nije adekvatan, tj upotreba artikla je prevazilazila ono što je neophodno da bi se ustanovila priroda i karakteristike proizvoda, potrošač je isključivo odgovoran za umanjenu vrijednost robe. Roba koja se vraća mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, uz priloženu garanciju i račun.

Ovdje možete preuzeti obrazac za jednostrani raskid ugovora i nakon popunjavanja proslijediti ga na mail mp.online@eurotehnikamn.me 

OVDJE MOŽETE PREUZETI OBRAZAC

Ukoliko ste se odlučili da izvršite zamjenu ili da odustanete od kupovine, potrebno je da nas obavijestite pozivom na broj 067 483 222; 068 023 555; 069 166 616 ili nam pošaljite e-mail na adresu mp.online@eurotehnikamn.me kako bi dobili potrebne instrukcije vezano za zamjenu ili povrat sredstava.

Artikal koji ste naručili putem Euro Tehnika Mn ne možete bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima u Web Shop prodavnici, samoinicijativno mijenjati/zahtijevati novac u nekom od maloprodajnih objekata Euro Tehnike Mn ili slati na adrese koje su navedene na adresnici.

Sredstva kupcu koji je plaćanje izvršio platnom karticom izvršiće se na račun sa kojeg je Euro Tehnika Mn primio uplatu. Uplaćena sredstva će se uputiti na vraćanje najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od datuma prijema vraćene robe u Euro Tehnika Mn a konačan rok u kome će sredstva biti vraćena kupcu zavisi isključivo od politike banke preko koje je transakcija izvršena.

Zaista nastojimo da dostava bude bez ikakvih propusta, ali ukoliko se slučajno desi da po prijemu pošiljke ustanovite da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke pozovete telefonom na broj 067 483 222; 068 023 555; 069 166 616 ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na e-mail adresu mp.online@eurotehnikamn.me i opišete nastalu situaciju. U najkraćem roku ćemo Vas obavijestiti o daljem postupanju.

© 2023 EuroTehnika. Sva prava zadržana.
Razvoj sajta Smart Web

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

067 483 222 068 023 555
069 166 616

Od 08-21h osim nedelje

Pišite nam

mp.online@eurotehnikamn.me