O Nama

 

Kompanija EURO TEHNIKA MN d.o.o. predstavlja lanac BEKO prodajnih salona, koji postoji i uspješno posluje od 2001. godine.
Maloprodajni objekti naše kompanije, uz mrežu maloprodajnih objekata naših partnera - distributera, učinile su da programi koje zastupamo budu dostupni u svim krajevima Crne Gore.
EUROTEHNIKA MN nudi mogućnost kupovine na do 24 mjeseca za penzionere i preko sindikata, na 12 ili 24 mjeseca putem računa za Telekom fiksnu i mobilnu mrežu i do 36 mjeseci za iznose do 5000€, putem brzog kredita, kao i besplatnu isporuku kupljenih aparata na teritoriji Crne Gore, do svih lokacija gdje kamion može prići.


Garantni rok do 5 godina na proizvode iz našeg asortimana, kao i brojne akcijske prodaje, stvorile su tradiciju čvrstog uzajamnog povjerenja između naših kupaca i nas.


MISIJA I VIZIJA

Želimo poboljšati Vaš svijet BEKO inovativnim tehnologijama, koje obogaćuju i olakšavaju svakodnevnicu, ostavljajući više vremena za uživanje sa najdražima i odmor.
Naš uspjeh ogleda se u zagovoljstvu korisnika Beko proizvoda, stoga nam je briga o kupcima na prvom mjestu, uz pristupačne cijene i garanciju na kvalitet do 5 godina.
Vrijednosti kojih smo se držali omogućile su nam da trajemo punih 20 godina i dokažemo tvrdnju da samo najbolji i najposvjećeniji opstaju.


BEKO BREND - O nama

Podstičemo generacije da žive zdravije
Naše iskustvo od više od 60 godina i širok asortiman proizvoda učinili su nas jednim od 3 najbolja brenda velikih kućnih aparata u Evropi, kao i jednim od vodećih svjetskih brendova, koji se prodaje u 135 zemalja širom svijeta.
Mi i naših više od 400 miliona zadovoljnih kupaca, radimo zajedno u harmoniji, kako bismo dostigli najbolje.

 

BEKO BREND - Ciljevi

Naš cilj je da podstaknemo buduće generacije da vode zdraviji život. Fokusiramo se na razvoj proizvoda koji podstiču zdraviji životni stil, počev od kuhinjskih aparata za pripremu hrane koji čuvaju hranljive sastojke, sve do frižidera koji duže održavaju svježinu hrane. Naši proizvodi omogućavaju vam da uštedite na vremenu i uloženom trudu, kao i da to vrijeme posvjetite svojoj porodici i sebi.
Na putu ka svom cilju, uspostaviljali smo partnerstva sa vodećim svjetskim organizacijama u domenu zdravlja i sporta - sa fudbalskim klubom Barselona, organizacijom Unicef, kao i muškim košarkaškim timom Fenerbahče. U sklopu ovih partnerstava, stekli smo značajna saznanja i iskustva i došli u poziciju da podstaknemo djecu i roditelje da vode zdraviji životni stil.

© 2023 EuroTehnika. Sva prava zadržana.
Razvoj sajta Smart Web

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

067 483 222 068 023 555
069 166 616

Od 08-21h osim nedelje

Pišite nam

mp.online@eurotehnikamn.me