O Nama

 

Kompanija EURO TEHNIKA MN d.o.o. predstavlja lanac BEKO prodajnih salona, koji postoji i uspješno posluje od 2001. godine.

Maloprodajni objekti naše kompanije, uz mrežu maloprodajnih objekata naših partnera - distributera, učinile su da programi koje zastupamo budu dostupni u svim krajevima Crne Gore.

EUROTEHNIKA MN misli na svoje vjerne kupce i ima saradnju sa preko 200 sindikata širom Crne Gore. Na taj način nudi mogućnost kupovine na 10 i 12 mjeseci, dok penzioneri mogu kupovati i do 24 mjeseca bez odlaska u banku. Garantni rok do 5 godina na proizvode iz našeg asortimana, kao i brojne akcijske prodaje, stvorile su tradiciju čvrstog uzajamnog povjerenja između naših kupaca i nas.

Uspjeh u poslovanju je baziran i na činjenici da imamo profesionalnu, brzu i efikasnu servisnu službu sa mrežom ovlašćenih distributera na teritoriji cijele Crne Gore. Zadovoljan kupac je mjera uspjeha naše kompanije koja obezbjeđuje besplatnu dostavu i unošenje aparata u Vaš dom.

MISIJA, VIZIJA

Želimo poboljšati Vaš svijet BEKO inovacijama, koje obogaćuju i olakšavaju svakodnevnicu i koje su istinski korisne i praktične. Dostupnošću BEKO tehnologije svim staležima društva, želimo da svijet pametnih rješenja uđe u vaše domove i olakša svakodnevnicu. Pridržavamo se vrijednosti kao sto su kvalitet proizvoda, pristupačna cijena, ušteda budžeta i prije svega briga o kupcu. Vrijednosti kojih smo se držali omogućile su nam da trajemo punih 20 godina i dokažemo tvrdnju da samo najbolji opstaju.

© 2021 EuroTehnika. Sva prava zadržana.
Razvoj sajta Smart Web

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

067 483 222 068 023 555
069 166 616

Od 08-21h osim nedelje

Pišite nam

mp.online@eurotehnikamn.me