Pametan način da učinite svoj život lakšim

Pametan način da učinite svoj život lakšim

Pametan način da učinite svoj život lakšim

HomeVhiz vam omogućava da kontrolišete svaki aparat u svom domu iz udobnosti svog kauča ili dok ste van kuće.

Pojednostavite svakodnevnicu koristeći pametne uređaje

Savremene tehnologije olakšavaju vašu svakodnevnicu, ostavljajući vam više vremena za uživanje i odmor. HomeWhiz, vaš lični kućni čarobnjak pomoćiće vam da postanete savršeni kuvari, ali i poznavaoci svih programa pranja veša, čak iako nikad niste sami uključili mašinu za veš ili skuvali nešto.

Wizard - pomaže vam u odabiru adekvatnog programa za mašine za pranje veša i posuđa.

Veš - Jednostavno podesite vrstu tkanine, boju i stepen zaprljanosti odeće u mašini za pranje veša i Wizard će pronaći idealan program. Tako je lako!

Posuđe - Odaberite vrstu posuđa, stepen zaprljanosti i vrsta deterdženta, Wizard će se pobrinuti za ostalo!

Pronađite zanimljive specijalitete i pustite da HomeWhiz odradi svoj posao

Recipes - U okviru HomeWhiz-a imate pristup raznim receptima, u kojima su navedeni svi potrebni sastojci, kao i uputstva za kuvanje za vašu pametnu pećnicu. Nakon što odaberete recept, pošaljite ga u pećnicu samo jednim dodirom, a Homewhiz će se pobrinuti za ostalo.

Rule Sets - Prilagodite svoj dom prema vlastitim navikama, potrebama i sklonostima. Automatizujte svoj pametni dom kako god želite sa postavkama koje vam lično odgovaraju.

Program Download - HomeVhiz vam omogućava da preuzimate dodatne programe koji još nisu povezani sa vašom mašinom i koji odgovaraju vašim specifičnim potrebama dok se mijenjaju! Poslednji programski priključci na mašinama za pranje veša i posuđa ostaju prazni za „Preuzimanje programa“. Korisnicii mogu preuzeti dodatne programe iz svoje aplikacije i dodeliti ih praznim slotovima.

Sačuvajte svoje omiljene programe i lako im pristupite u svakom trenutku

Favourites - Vi najbolje znate kako da vodite svoj dom, pa sada možete da sačuvate programe koji vam najviše odgovaraju. Imenujte ih kako želite i lako i brzo im pristupite iz sekcije “Omiljeno”.

Štedite električnu energiju smanjenjem njene bespotrebne potrošnje

Lako podesite aktivaciju uređaja kad je niža tarifa aktivna, kako biste smanjili troškove. Znajte unapred koliko energije i vode će vaš program po izboru potrošiti i pređite na štedljiviji, ako je moguće. Ušteda energije nikada nije bila lakša.

Spriječite širenje mirisa kuvanja kroz cijelu kuću

Hob to Hood Connection - Kuhinjska ploča i aspirator HomeWhiz međusobno komuniciraju - ukoliko nešto spremate na ploči, aspirator se automatski aktivira, sprečavajući širenje mirisa kuvanja. .

KAKO INSTALIRATI HOMEWHIZ?

Download - preuzmite besplatnu aplikaciju: .

iOS: Visit App Store https://apps.apple.com/gb/app/homewhiz/id1234028528 Android: Visit Google Play Store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.homewhiz.global

Kreirajte svoj HomeWhiz nalog:

1. Otvorite aplikaciju HomeWhiz na svom pametnom uređaju i dodirnite „Kreiraj nalog“. Otvaranje naloga je neophodno kako biste bili sigurni da samo vi možete da kontrolišete svoje proizvode. 2. Kako biste kreirali novi nalog, popunite potrebna polja i provjerite svoju e-poštu za potvrdu (link za potvrdu i aktivaciju biće vam poslat na email). 3. Kreirajte domaćinstvo, ili zatražite pristup već postojećem domaćinstvu, kako biste počeli da koristite svoj HomeWhiz nalog.

Povežite uređaje sa svojim HomeWhiz nalogom:

1. Povežite uređaje na HomeWhiz aplikaciju 2. Potrebno je da povežete svoj pametni uređaj sa internetom kako biste uživali u svim benefitima koje nudi HomeWhiz 3. Dodirnite dugme “Uređaji" na traci menija koju ćete pronaći pri dnu ekrana. 4. Kliknite na "Dodaj uređaj” 5. Pratite uputstva u aplikaciji.

Prvi koraci: 1. Pregled vašeg doma i statusa povezanih uređaja na glavnoj stranici HomeWhiz -a 2. Na kartici „Uređaji“ upravljajte svim povezanim pametnim uređajima pomoću programa Homewhiz, uključujući dodavanje i uklanjanje uređaja. Pregledajte svoje uređaje po sobi. 3. Na kartici “Pravila" kreirajte scenarije automatizacije za svoje pametne uređaje. 4. Na glavnoj stranici pronađite dugme "Brzi pristup", uključujući stranice Rutine i Kontrolne stranice uređaja Smart Home. Rutine vam omogućavaju da kombinujete unapred postavljena pravila. 5. Pristupite korisnicima, receptima, svom nalogu i centru za podršku iz bočnog menija.

Za podešavanje je potrebno vrlo malo vremena, nakon čega možete uživati radeći sve ono što volite da radite, dok HomeWhiz radi i brine o svemu onome što manje volite da radite. :)

*** Aplikacija je besplatna za iOS i Android operativne sisteme i radi sa odabranim SmartHome proizvodima raznih brendova.



© 2024 EuroTehnika. Sva prava zadržana.
Razvoj sajta Smart Web

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

067 483 222 068 023 555
069 166 616

Od 08-21h osim nedelje

Pišite nam

mp.online@eurotehnikamn.me