Odaberi model sudomašne koji prati tvoj stil života.

Odaberi model sudomašne koji prati tvoj stil života.

Najvise vremena provodimo kod kuce, okruzeni najdrazima I ukusnom hranom. Medjutim, zbog toga imamo I vise prljavog sudja. Brigu o tome mozete prepustiti nasim masinama za pranje posudja sa raznim funkcijama koje olakasavaju svakodnevnicu! SoftTouch™ dodatak: Ručno prati sudove ili ipak ne…

To pitanje postavljate sebi nakon svečane večere na kojoj ste piće servirali u svojim najfinijim čašama sa stopom. Ali više ne. SoftTouch™ dodatak je modularna polica za vinske čaše sa jedinstvenim dizajnom koja obezbjeđuje nježnu zaštitu za do 4 vinske čaše različitih veličina. Sada možete da organizujete svečane večere kada god poželite. Funkcija Fast+: Ponekad nemate vremena da čekate dok se završi cijli ciklus pranja. Funkcija Fast+ ubrzava ciklus pranja za do 3 puta* uz optimalan efekat, što znači da će sudovi biti spremni za serviranje za tili čas.* Testirano u našim laboratorijama.

AutoDose funkcija: Više ne morate da brinete o tome da li ste sipali dovoljno deterdženta ili uopšte da ga dodajete prije svakog pranja. Samo sipajte u mašinu tečni deterdžent i pustite da funkcija AutoDose automatski dodaje odgovarajuću količinu deterdženta tokom cijelog mjeseca. A rezultat? Blistavo čisti sudovi posle svakog pranja, a pri tom više ne morate stalno da tražite bocu sa deterdžentom. Acrobat sistem: Više ne morate da brinete o tome kako ćete smjestiti glomazne sudove ili čaše sa visokom stopom u mašinu za pranje sudova. Zahvaljujući Acrobat sistemu sa 3 položaja možete da postavite gornju policu na 3 različita položaja da biste dobili više prostora na donjoj polici za velike sudove. FlexiDrawer™: Posljednje o čemu želite da razmišljate nakon specijalne proslave jeste ručno pranje najfinijih čaša za koktel ili vino. Na sreću, FlexiDrawer™ omogućava postavljanje korpe za escajg u 5 različitih položaja u zavisnosti od prostora koji vam je potreban na gornjoj polici. Sada u mašini za pranje sudova možete da perete čak i čaše sa veoma visokom stopicom. Klizna korpa za escajg: Korpa za escajg je praktična stvar, ali može da smeta kada želite da smjestite veliku šerpu na donju policu. Klizna korpa za escajg je rešenje za ovaj problem budući da može da se pomjera na desnu i lijevu stranu, tako da dobijate dovoljno mjesta za veće posuđe. SelFit®: Kada vadite sudove iz mašine, otvorena vrata zauzimaju toliko prostora da vam ograničava kretanje.

Uz SelFit® možete da postavite vrata u koji god položaj želite tako da vam neće smetati kada stavljate sudove u mašinu ili ih vadite iz nje. Pored toga, zahvaljujući svom čvrstom mehanizmu može izdržati panel nameštaja do 9 kg.

SteamGloss® program: Sto je postavljen, ali čaše izgledaju kao da imaju tragove vode po sebi. SteamGloss® je produženi program od 10 minuta posle kojeg će vaše čaše blistati kao da su nove. Uz 23%* sjajnije stakleno posuđe i 30%* sjajniji porcelan, na sledećoj večeri ćete zadiviti sve goste. *Testirano od strane nezavisnih laboratorija. TrayWash™: Ne dozvolite da vam nesnosan posao čišćenja plehova oduzima vrijeme za kuvanje i pečenje. Uz dovoljno prostora za 3 pleha i snažan program čišćenja pod jakim pritiskom, TrayWash™ će obaviti sav težak posao umjesto vas. Sada možete da uživate u pripremi kolača i da se zasladite. Tehnologija IonGuard® Recite zbogom neprijatnim mirisima koji se zadržavaju u mašini. Nikada više nećete morati da pokrećete ciklus pranja sa polupraznom mašinom da biste spriječili pojavu neprijatnog mirisa prljavog posuđa. Tehnologija IonGuard® neutrališe jone neprijatnih mirisa na svakih sat vremena u mašini za pranje sudova, pa kuhinja miriše svježije. Klizni dozer za deterdžent: Vodite računa da ne povredite prste dok otvarate dozer za deterdžent. Klizni dozer za deterdžent se veoma lako otvara i zatvara, pa je dodavanje deterdženta lakše nego ikada! Za besprekorne rezultate pranja I za mucne dane pranja posudja koji ce biti iza vas uz kupovinu Beko sudomasina!Related Products

© 2021 EuroTehnika. Sva prava zadržana.
Razvoj sajta Smart Web

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

067 483 222 068 023 555
069 166 616

Od 08-21h osim nedelje

Pišite nam

mp.online@eurotehnikamn.me