Sve počinje kod kuće !

 Sve počinje kod kuće !

Posmatranje svijeta počinje od kuće.

Smart TV je centar zabave većine domova. Grunding televizori će pokriti ono što vam treba u vašoj dnevnoj ili bilo kojoj drugoj sobi! Uz detaljan prikaz svijetla I sjene, prilagodljivost prostoru, osmisljen za izvandrednu povezanost, su samo jedan dio karakteristika koje ce uciniti da vas boravak kod kuce bude identican kao u bioskopu.

Ukoliko tražite još bolju zabavu, Uz malu pomoć Googlea sve je moguće! Android TV omogućava potpunu prilagodjavanje vašim željama i potrebama zahvaljujući potpunoj integraciji u televizor i on-line servise. Primjer, pretraživanje za dokumentarne emisije će pružiti na izbor sadržaje s YouTubea, HBO-a, Netflixa i svih drugih servisa na koje ste pretplaćeni te ponuditi srodne aplikacije i servise koji bi vas mogli zanimati – sve je ovo samo jedan dio ponude Grundig TV.

Mali ekrani su definitivno prošlost i sada su televizori sa ekranom od 43" i veći postali standard u svakom domu. Samoosvijetljeni pikseli osiguravaju vatromet boja koji oduzima dah i preciznost detalja koje inače možete pronaći samo u stvarnom životu.

Nova tehnologija Grunding televizora se zalaže za vecu osvetljenost, živopisne boje i jače kontraste. Grunding TV - Kreiran za svijet pametne zabave!



© 2024 EuroTehnika. Sva prava zadržana.
Razvoj sajta Smart Web

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

067 483 222 068 023 555
069 166 616

Od 08-21h osim nedelje

Pišite nam

mp.online@eurotehnikamn.me